WOZ bezwaar no cure, no pay

Voorkom dat u teveel betaalt

Veel organisaties betalen te veel WOZ belasting doordat de WOZ waarde van hun bedrijfspand te hoog is vastgesteld. Wilt u dit voorkomen? Laat dan uw WOZ waarde controleren door een specialist! Previcus is als eerste in Nederland gestart met het maken van bezwaar tegen te hoge WOZ waarden. Sinds 2003 hebben wij daarmee voorkomen dat duizenden bedrijven, instellingen en corporaties te veel belasting betalen.

Waarom uw WOZ waarde laten controleren?

De WOZ waarde heeft invloed op een groot aantal belastingen. Dit betekent dat wanneer de WOZ waarde van uw pand te hoog is vastgesteld, de volgende belastingen te hoog uitvallen:

 • OZB (voor eigenaar en gebruiker)
 • Vennootschapsbelasting (afschrijving tot percentage van de WOZ waarde)
 • Waterschapsbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vermogensbelasting
 • Erfbelasting
 • Schenkbelasting

Een WOZ verlaging levert u dus altijd financieel voordeel op.

No Cure, No Pay

Te veel betalen wil natuurlijk niemand. Daarom kunt u beroep doen op de service van Previcus Vastgoed. Wij werken praktisch altijd op basis van no cure, no pay en in de meeste gevallen is de dienstverlening zelfs geheel gratis. Als het door ons ingediende bezwaarschrift of beroepschrift ongegrond wordt verklaard, dan vinden wij dat ons risico. Lukt het wel om uw WOZ waarde te verlagen, dan is de gemeente wettelijk verplicht om de door ons gemaakt kosten te vergoeden. Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen, neem dan contact op voor meer informatie! Wilt u meer informatie over uw branche, bekijk dan onze informatiepagina’s: woningcorporaties, zorg- en medisch vastgoed, recreatievastgoed, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvangcentra, industrieel vastgoed en vastgoed beleggers/beheerders.

Contact
partners-woz-bezwaar-previcus

Ik laat mijn WOZ waarde graag controleren

Wilt u graag meer informatie over de WOZ waarde van uw bedrijfspand? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!

Waarom Previcus Vastgoed?

 1. Als eerste in Nederland met deze dienstverlening
 2. WOZ specialist op het gebied van taxaties en de juridische afhandeling daarvan
 3. WOZ bezwaar no cure, no pay
 4. Hoge slagingskans van ruim 83%
 5. Uw WOZ waarde kan door het bezwaar hetzelfde jaar niet worden verhoogd