WOZ bezwaar no cure, no pay

Wat houdt no cure, no pay in

Te veel betalen wil natuurlijk niemand. Daarom kunt u beroep doen op de service van Previcus Vastgoed. Previcus Vastgoed werkt op basis van no cure, no pay.

Als de WOZ waarde naar aanleiding van een door Previcus Vastgoed ingediend WOZ bezwaar wordt verlaagd, is de gemeente wettelijk verplicht de gemaakte kosten te vergoeden. Wordt het door ons ingediende bezwaarschrift of beroepschrift ongegrond verklaard, dan vinden wij dat ons risico, er worden verder geen kosten bij u in rekening gebracht. U betaalt alleen een eenmalige fee bij een gegrond bezwaar. Dit is een percentage over de gerealiseerde besparing.

Dergelijke proceskostenvergoeding is wettelijk bepaald in artikel 7:15 Awb en het Besluit Proceskosten Bestuursrecht.

Procedure starten?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of ontvangt u graag meer informatie? Wilt u weten of Previcus ook iets voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Contact10 minute expert review

Voorkom dat u te veel betaalt

Veel organisaties betalen te veel WOZ belasting doordat de WOZ waarde van hun zakelijk onroerend goed te hoog is vastgesteld. Wilt u dit voorkomen? Laat dan uw WOZ waarde controleren door een specialist! Previcus is als eerste in Nederland gestart met het maken van bezwaar tegen te hoge WOZ waarden. Sinds 2003 hebben wij daarmee voorkomen dat duizenden bedrijven, instellingen en corporaties te veel belasting betalen.

Waarom uw WOZ waarde laten controleren?

De WOZ waarde heeft invloed op een groot aantal belastingen. Dit betekent dat wanneer de WOZ waarde van uw pand te hoog is vastgesteld, de volgende belastingen te hoog uitvallen:

 • OZB (voor eigenaar en gebruiker)
 • Vennootschapsbelasting (afschrijving tot percentage van de WOZ waarde)
 • Waterschapsbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vermogensbelasting
 • Erfbelasting
 • Schenkbelasting

Een WOZ verlaging levert u dus altijd financieel voordeel op. Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over uw branche, bekijk dan onze informatiepagina’s: woningcorporaties, zorg- en medisch vastgoed, recreatievastgoed, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvangcentra, industrieel vastgoed en vastgoed beleggers/beheerders.

Contact
partners-woz-bezwaar-previcus

Waarom Previcus Vastgoed?

 1. Als eerste in Nederland met deze dienstverlening
 2. WOZ specialist op het gebied van taxaties en de juridische afhandeling daarvan
 3. WOZ bezwaar no cure, no pay
 4. Hoge slagingskans
 5. 24/7 toegang tot uw online dossies