Logistiek vastgoed

Betaal niet te veel belasting

Het is belangrijk de WOZ van logistiek vastgoed kritisch te beoordelen. Elk jaar ontvangt u de WOZ-beschikking van de gemeente. Daarmee wordt bepaald hoeveel belasting u het komende jaar gaat betalen. Indien u twijfels heeft over de WOZ-waarde, heeft u slechts 6 weken om bezwaar aan te tekenen.

Previcus Vastgoed is gespecialiseerd in WOZ voor logistiek vastgoed. Als u uw WOZ-waarden laat controleren door ons, dan kunt u ervan uitgaan dat dit grondig gebeurt. Besparingspunten die voor u gelden zijn onder andere:

  1. De objectafbakening wordt vaak verkeerd vastgesteld. Hierbij kunt u denken aan de oppervlakte en aantal parkeerplaatsen.
  2. Gemeenten hanteren te hoge restwaarde en te lange levensduur voor panden die reeds zijn afgeschreven
  3. De gehanteerde huurwaarde is vaak niet correct.
  4. Recente stichtingskosten betekent niet automatisch dat dit ook de WOZ-waarde is, in de praktijk zien wij dat de gemeente hier vaak fouten in maakt.

Forse besparingen voor logistiek vastgoed

Door het grondig bekijken van de bovengenoemde punten kunt u al gauw duizenden euro’s per jaar besparen. Previcus Vastgoed heeft de afgelopen jaren voor een groot aantal klanten door heel Nederland forse besparingen weten te realiseren.

U betaalt alleen een fee bij een besparing van €500,- of hoger op de OZB. Op de andere belastingen waarop bespaard wordt is de besparing volledig voor u. Bij een niet gegrond bezwaar betaalt u helemaal niets. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Een kort gesprek van slechts 10 minuten, kan u meer inzicht bieden in de hoogte van uw WOZ-waarden en de mogelijke besparingskansen. Onze experts staan u geheel vrijblijvend te woord in een gratis ’10 minute expert review’.

10 minute expert review

De WOZ waardering van zakelijk onroerend goed vergt de nodige expertise daar elke situatie uniek is. Een kort gesprek van slechts 10 minuten, kan u meer inzicht bieden in de hoogte van uw WOZ waarden en de mogelijke besparingskansen. Onze experts staan u geheel vrijblijvend te woord in een gratis ’10 minute expert review’. 

Benieuwd hoe dit logistiek bedrijf ruim € 25.000 heeft bespaard?

In deze casus beschrijven we een van onze succesverhalen. Een logistiek bedrijf heeft het WOZ-bezwaar voor zijn vastgoed uitbesteed aan Previcus. Samen hebben we succesvol bezwaar gemaakt, met een besparing van ruim € 25.000.

Het loont om als logistiek bedrijf uw WOZ-beschikkingen te laten controleren door een Previcus. Onze specialist Antonio Garcia Alanis kan u hierbij helpen. In deze casus leggen we uit hoe bovenstaande besparing is gerealiseerd.

Lees over de casus

Actuele referenties

Daarom kiest u voor Previcus Vastgoed?

Previcus Vastgoed is gespecialiseerd in het bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ waarde. Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de taxatie normen Wet WOZ waardoor wij uw vastgoed kunnen beoordelen zonder dat u daar enige tijd in hoeft te steken.

Waarom kiezen voor Previcus?

  • Vele bedrijven gingen u voor, met succesvolle besparingen.
  • Dé specialist op het gebied van de Wet WOZ!
  • Onze taxateurs, consulenten en juristen hebben de meest recente kennis in huis.
  • Volg de hele bezwaar procedure in uw online dossier.

Kosten WOZ procedure

U betaalt alleen een fee bij een besparing van €500,- of hoger op de OZB. Op de andere belastingen waarop bespaard wordt is de besparing volledig voor u. Bij een niet gegrond bezwaar betaalt u helemaal niets.