Kinderopvangcentra

Betaal niet te veel belasting

Een kritische beoordeling van de WOZ waarde is voor kinderopvangcentra van groot belang. Nog altijd kampen veel kinderdagverblijven met lage bezettingsgraden en zijn sommige locaties zelfs al fors gekrompen. Dit heeft een groot leegstandsrisico tot gevolg terwijl dit vaak niet leidt tot een lagere WOZ waarde. Ook de volgende punten leiden vaak tot forse besparingen voor kinderdagverblijven:

  • Correctie op grootte wanneer meerdere organisaties gebruik maken van het gebouw
  • Onjuist hanteren van de taxatiewijzer met name op restwaarde en levensduur
  • Onjuiste huurcijfers bij bepaling via huurwaardekapitalisatiemethode

Door een te hoge WOZ waarde betalen veel kinderopvangcentra te veel aan gemeentelijke belastingen.

Forse besparingen voor kinderopvangcentra

Een verlaging van de WOZ waarde bespaart zowel de eigenaar als de huurder van de locatie al snel veel geld. Previcus Vastgoed heeft de afgelopen jaren voor een groot aantal kinderopvangcentra door heel Nederland forse besparingen weten te realiseren. Hierdoor kunnen wij inmiddels enkele grote kinderopvangorganisaties als referentie aan u presenteren.

 

Neem contact op

Actuele referenties

Alle referenties

Kosteloos WOZ bezwaar maken

Graag controleren wij voor u de aanslag OZB en de vastgestelde WOZ waarde en maken indien nodig WOZ bezwaar. Wij kunnen onze dienstverlening geheel kosteloos aanbieden. Op het moment dat wij een bezwaarprocedure winnen, ontvangen wij een kostenvergoeding vanuit uw gemeente, dit is wettelijk zo bepaald. Verliezen wij de procedure, dan vinden wij dat ons risico. Het kost u in elk geval niets. Graag plannen wij een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Daarom kiest u voor Previcus Vastgoed?

Previcus Vastgoed is gespecialiseerd in het bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ waarde. Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de taxatie normen Wet WOZ waardoor wij uw vastgoed kunnen beoordelen zonder dat u daar enige tijd in hoeft te steken.

Waarom kiezen voor Previcus?

  • Vele kinderopvangcentra gingen u voor, met succesvolle besparingen.
  • Dé specialist op het gebied van de Wet WOZ!
  • Onze taxateurs, consulenten en juristen hebben de meest recente kennis in huis.
  • Geen besparing? Geen kosten!
  • Volg de hele bezwaar procedure in uw online dossier.