Vastgoed beleggers/beheerders

Voor zowel zakelijke als particuliere beleggers controleert Previcus de gehele beleggingsportefeuille en maakt, indien nodig, bezwaar bij de desbetreffende gemeente. De WOZ waarde wordt tegenwoordig steeds vaker als ijkpunt voor verschillende belastingen gehanteerd. Het belang van een correcte WOZ waarde is dus groot.

Om een goed rendement te behalen op de portefeuille is het van groot belang dat u niet te veel betaalt. Of uw vastgoed nu in Box 1 of Box 3 valt, of indien u VPB plichtig bent, de WOZ waarde is altijd de waardegrondslag voor diverse belastingheffingen. Daarnaast is er ook altijd de gemeentelijke aanslag onroerendezaakbelasting en misschien dient u zelfs de aangifte verhuurderheffing in te vullen.

Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de taxatienormen van de Wet WOZ waardoor wij uw vastgoed kunnen beoordelen zonder dat u daar enige tijd in hoeft te steken. Hierbij worden uw belangen altijd zorgvuldig afgewogen, ook als de WOZ waarde van uw portefeuille juist verhoogd dient te worden. Dit kan van belang zijn wanneer u uw huurprijs wilt verhogen. Meer informatie over een WOZ verhoging leest u in onze blog.

Previcus werkt onder het principe ‘no cure no pay’. Indien wij voor u geen besparing weten te realiseren, dan is dat ons risico en worden er geen kosten bij u in rekening gebracht. Lukt het ons wel, dan vragen wij slechts 25% van de daadwerkelijk gerealiseerde besparing. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

ReferentiesContact

Actuele referenties