Vastgoed beleggers/beheerders

Voor zowel zakelijke als particuliere vastgoedbeleggers controleert Previcus de gehele beleggingsportefeuille en maakt, indien nodig, WOZ bezwaar bij de desbetreffende gemeente. De WOZ waarde wordt tegenwoordig steeds vaker als ijkpunt voor verschillende belastingen gehanteerd. Het belang van een correcte WOZ waarde is dus groot.

Om een goed rendement te behalen op de portefeuille is het van groot belang dat u niet te veel betaalt. Of uw vastgoed nu in Box 1 of Box 3 valt, of indien u VPB plichtig bent, de WOZ waarde is altijd de waardegrondslag voor diverse belastingheffingen. De WOZ waarde is cruciaal voor de afschrijving van VPB. Wij schreven daar eerder dit artikel over. Daarnaast is er ook altijd de gemeentelijke aanslag onroerendezaakbelasting en misschien dient u zelfs de aangifte verhuurderheffing in te vullen.

De branche vastgoedbelegger is een zeer breed begrip: vastgoedbeleggers, particuliere beleggers, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders etc. Dit zorgt niet alleen voor een breed klantenbestand, maar ook het vastgoed die wij in behandeling nemen. Bij deze branche denkt men snel aan woningen. Vanzelfsprekend behandelen wij de woningen van onze klanten. In sommige gevallen wilt u de WOZ-verhogen. Behalve de woningen behandelen wij ook het overige vastgoed, zo kunt u denken aan onder andere:

 1. Kantoren
 2. Parkeergarages
 3. Studentenhuisvesting
 4. Winkelcentrums
 5. Zorglocaties
 6. Monumentale panden
 7. Distributiecentra
 8. Grond
 9. Hotels

WOZ vastgoedbeleggers

Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de taxatienormen van de Wet WOZ waardoor wij uw vastgoed kunnen beoordelen zonder dat u daar enige tijd in hoeft te steken. Hierbij worden uw belangen altijd zorgvuldig afgewogen, ook als de WOZ waarde van uw portefeuille juist verhoogd dient te worden. Dit kan van belang zijn wanneer u uw huurprijs wilt verhogen. Meer informatie over een WOZ verhoging leest u in onze blog.

Previcus werkt onder het principe ‘no cure no pay’. Indien wij voor u geen besparing weten te realiseren, dan is dat ons risico en worden er geen kosten bij u in rekening gebracht. Lukt het ons wel, dan vragen wij slechts 25% van de daadwerkelijk gerealiseerde besparing. Neem voor meer informatie contact met ons op.

10 minute expert review

Veel vastgoedbeleggers in Nederland gingen u voor door de controle op de WOZ waarde aan Previcus uit te besteden. Vraag een gesprek van 10 minuten aan met een van onze experts en u weet meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

10 minute expert review

De WOZ waardering van zakelijk onroerend goed vergt de nodige expertise daar elke situatie uniek is. Een kort gesprek van slechts 10 minuten, kan u meer inzicht bieden in de hoogte van uw WOZ waarden en de mogelijke besparingskansen. Onze experts staan u geheel vrijblijvend te woord in een gratis ’10 minute expert review’. 

Actuele referenties

ALLE REFERENTIES

Waarom Previcus Vastgoed?

Previcus Vastgoed is de expert op het gebied van recreatievastgoed zoals vakantieparken en campings, en past altijd de meest recente jurisprudentie toe om voor u zoveel mogelijk financieel voordeel te realiseren. Onze persoonlijke aanpak spreekt veel klanten aan en bespaart hen veel administratief werk en tijd. Het enige dat u hoeft te doen, is de WOZ beschikking naar ons toe te sturen via mail, per post of per fax. Zodra wij de beschikking hebben ontvangen nemen wij al het werk voor u uit handen.

 1. Bespaar tot wel 70% op de WOZ aanslag voor recreatieparken.
 2. Bespaar tijd en geld door de gehele procedure uit handen te geven.
 3. De specialist op het gebied van de Wet WOZ!
 4. Grote recreatieparken gingen u voor met bewezen successen.
 5. Geen besparing? Geen kosten!

WOZ bezwaar op basis van "Geen besparing, Geen kosten!"

Graag controleren wij voor u de aanslag OZB en de vastgestelde WOZ waarde en maken indien nodig WOZ bezwaar. Previcus werkt volgens het principe ‘geen besparing, geen kosten’. Indien wij voor u geen besparing kunnen realiseren, dan is dat ons risico. Lukt het ons wel, dan vragen wij slechts 25% van de daadwerkelijk gerealiseerde besparing op de onroerende zaakbelasting. De overige 75% en de besparingen op de overige belastingen (waterschap, rioolrecht, etc.) zijn voor u. Graag plannen wij een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Neem voor meer informatie contact met ons op.