Verhuurdersheffing

Betaal niet te veel verhuurdersheffing

Sinds 1 januari 2014 is de verhuurdersheffing ingevoerd als onderdeel van de Wet maatregelen woningmarkt 2014 II. U krijgt met de verhuurdersheffting te maken als u meer dan tien woningen in de gereguleerde sector verhuurd. Dit houdt in dat er aangifte moet worden gedaan en dat er een percentage aan belasting dient te worden betaald over de WOZ waarde van de verhuurde objecten. De gemiddelde verhuurdersheffing per woning bedraagt ongeveer € 400 per jaar. Het gaat dus over veel geld!

Hoe kan ik de verhuurdersheffing verlagen?

Previcus Vastgoed helpt woningcorporaties bij het bezwaar maken tegen de WOZ waarde en dus het verlagen van de verhuurdersheffing. We nemen u al het werk uit handen. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij wij het totale WOZ bestand screenen en de waarde zullen taxeren. Vervolgens worden de resultaten samen met de woningcorporatie en desbetreffende gemeente doorgenomen. Dit kan zowel in een formele bezwaarprocedure, als in een vooroverleg. Als geen ander kennen wij de belangen van u als woningcorporatie.

Via het formulier op deze pagina kunt u zich aanmelden of vrijblijvend om meer informatie vragen.

Geen besparing, geen kosten

Previcus Vastgoed biedt deze dienstverlening in zijn geheel aan op basis van ‘geen besparing, geen kosten’. Als wij voor u een besparing opleveren, dan vragen wij enkel een klein percentage van de besparing. Daarnaast bieden wij deze dienstverlening ook aan op basis van een uurtarief of stukprijs. Namens verschillende partijen voeren wij met succes bezwaar- en beroepsprocedures, onze vele referenties zijn hier het bewijs van. Levert het WOZ bezwaar voor u geen besparing op, dan kost dat u niets en vinden wij dat ons risico.

Vul uw gegevens in

  • Velden met een * zijn verplicht

Waarom Previcus Vastgoed?

  1. Hoge slagingskans van ruim 83%
  2. Eerste in Nederland met deze dienstverlening
  3. Specialist op het gebied van taxaties en de juridische afhandeling daarvan
  4. U krijgt een online dossier waarin u de bezwaar procedure kunt volgen