Over ons

Sinds de oprichting in 2003 heeft Previcus Vastgoed zich gespecialiseerd in taxaties en procedures in het kader van de Wet WOZ. Al jarenlang verlagen wij voor onze klanten WOZ waarden, en de daaraan gekoppelde belastingen. Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat Previcus Vastgoed het eerste bedrijf was dat deze dienstverlening gratis kon aanbieden aan haar klanten.

Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier, ondernemer, investeerder of woningstichting optimaal van dienst zijn. Behalve dat wij bovenop de ontwikkelingen in de Wet WOZ zitten, zijn wij zelf verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de baanbrekende jurisprudentie binnen ons vakgebied.

Onze taxateurs, consulenten en juristen hebben de juiste kennis in huis waardoor zij uw object altijd een correcte waarde kunnen geven. Het taxeren van onroerend goed vergt de nodige specialistische kennis. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in de opleiding en specialisatie van onze professionals.

Neem contact op

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit gediplomeerde juristen, registertaxateurs en gecertificeerde WOZ consulenten. Ons team adviseert particulieren en bedrijven over hun WOZ waarde en de daaraan gekoppelde belastingen. Zij zijn verantwoordelijk voor het vergaren van bewijslast, het uitvoeren van gegevensanalyses, het schrijven van bezwaarschriften en de mondelingen toelichting hierop tijdens hoorzittingen. Omdat wij zowel de taxatietechnische als de juridische kennis in huis hebben kunnen wij je altijd voorzien van een optimaal advies en een maximaal resultaat.

Onze Medewerkers

De ondernemersprijs

In 2015 werd Previcus Directeur Michel Uijen genomineerd voor de Ondernermersprijs 2015. Om in aanmerking te komen voor deze nominatie vindt er een strenge selectie plaats. Allereerst wordt er vanuit het netwerk (zoals banken, accountants en ondernemersverenigingen) gevraagd kandidaten voor te dragen. De selectiecommissie maakt vervolgens een eerste selectie en draagt een aantal kandidaten voor aan de jury. Middels een uitgebreid bedrijfsonderzoek worden de genomineerden vastgesteld. Na een uitgebreide publiekelijke stemronde werd Michel Uijen beloond met de Publieksprijs en ontving hij namens de jury de Zilveren ondernemersprijs. Volgens de jury heeft Michel Uijen een kans in de markt gezien en gegrepen. Door stap voor stap een team om zich heen te verzamelen, waarin de teamleden elkaar aanvullen en gespecialiseerde kennis bezitten, is hij in staat om met Previcus Vastgoed een dienstverlening op het door hem gewenste kwalitatief hoge niveau te leveren.

 

Previcus in de media

De afgelopen jaren hebben verschillende media Previcus ingeschakeld als specialist op het gebied van de wet WOZ. Hieronder een selectie van Previcus in diverse toonaangevende media. Klik op de buttons om de inhoud te openen.

Alle media