Direct bezwaar maken

WOZ Verlagen

Waarom uw WOZ waarde verlagen?

De gemeente is verplicht jaarlijks de WOZ waarde van alle woningen en bedrijfspanden opnieuw vast te stellen. De WOZ waarde vormt de grondslag voor allerlei soorten belastingen, het is dan ook belangrijk dat deze waarde grondig gecontroleerd wordt om op deze manier te voorkomen dat u teveel betaalt. De waarde van uw WOZ verlagen resulteert in onder meer een lagere aanslag inkomstenbelasting, Onroerendezaakbelasting (OZB), waterschapsbelasting, vennootschapsbelasting en erfbelasting.

Direct bezwaarcontact

WOZ waarde verlagen? Ontvang een WOZ alert.

Wij houden u graag op de hoogte omtrent de Wet WOZ, WOZ bezwaar mogelijkheden, relevante marktontwikkelingen. Meld u aan en voorkom dat u de WOZ bezwaar mogelijkheid misloopt. Wees verzekerd van een nieuwsbrief met meerwaarde!

Vraag nu aan

Gratis uw WOZ verlagen, hoe kan dat?

Previcus Vastgoed kan kosteloos de WOZ waarde van uw woning verlagen. WOZ bezwaar is geheel gratis. De gemeente is wettelijk verplicht de door Previcus gemaakte kosten te betalen indien het bezwaar gegrond wordt verklaard. Mocht het bezwaarschrift niet worden toegekend, dan is dat ons risico. Het kost u dus helemaal niets.

meer informatie

5 redenen om bezwaar te maken

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom de WOZ waarde van uw woning niet klopt met wat door uw gemeente is vastgesteld.

De 5 meest voorkomende WOZ bezwaar redenen zijn:

  1. Achterstallig onderhoud
  2. Belemmerende omgevingsfactoren
  3. Asbest
  4. Scheurvorming
  5. Energielabel
Bekijk hier meer WOZ bezwaar redenen

Ik wil mijn WOZ waarde verlagen

Vul onderstaande gegevens in en wij gaan met uw WOZ waarde aan de slag. Indien de WOZ waarde te hoog is vastgesteld maken wij gratis WOZ bezwaar voor u. Tijdens dit proces wordt je continue op de hoogte gehouden.

Wat ik zelf in voorgaande jaren niet heb kunnen bewerkstelligen heeft Previcus wel voor mekaar gekregen!

Referenties