Winactie: Win een jaar lang verse bloemen

Het is belangrijk om de nieuwe WOZ waarde voor 2018 goed te controleren. Het belang van een correcte WOZ waarde is groot als u nagaat dat de waarde gekoppeld is aan diverse belastingen. En belasting, daarvan betaalt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk! Al dat teveel betaalde belastinggeld wat u ook had kunnen besteden aan een mooie bos bloemen voor in huis. Daarom fleurt Previcus uw huis op… Maak gratis bezwaar tegen de hoogte van uw WOZ waarde en maak kans op een jaar lang verse bloemen.

Helemaal gratis, hoe kan dat?

WOZ bezwaar maken en deelnemen aan deze actie is geheel kosteloos. Wanneer Previcus WOZ bezwaar maakt tegen de hoogte van uw WOZ waarde en dit bezwaar wordt gegrond verklaard, is uw gemeente wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Het kost u dus helemaal niets.

Hoe kunt u deelnemen aan deze actie?

Vul het intakeformulier onder aan deze pagina in. Let op: alleen het intakeformulier op deze actiepagina is een geldige deelname aan deze actie. Bij gebruik van een ander intakeformulier maakt u geen kans op een een jaar lang verse bloemen. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een blanco machtiging. U dient de machtiging getekend samen met een kopie van het aanslagbiljet aan ons retour te sturen. Wij koppelen deze stukken aan uw online dossier en om de bezwaartermijn van 6 weken veilig te stellen zal er een bezwaarschrift worden ingediend bij uw gemeente. Onze taxateurs zullen gedurende het jaar het bezwaar verder motiveren. U kunt tot en met 11-4-2018 deelnemen aan deze actie. De winnaar van deze actie wordt op woensdag 26 april bekend gemaakt. Like onze Facebook pagina om te zien of u de gelukkige winnaar bent, of bekijk regelmatig onze website. De actievoorwaarden vindt u onder aan deze pagina.

U mag zoveel aanslagbiljetten indienen als u wilt, mits deze van een juiste machtiging zijn voorzien. Let hierbij op dat meerdere objecten op één aanslagbiljet als één enkele intake geldt.

Like ons op Facebook

Actievoorwaarden

 • De actie loopt van 5-3-2018 tot en met 11-4-2018.
 • Vul het intakeformulier in zoals vermeld staat op onze actiepagina op onze website. Let op: gebruik van een ander intake formulier dan het intake formulier op deze actiepagina is geen geldige deelname aan de actie. U maakt dan geen kans op een jaar lang gratis verse bloemen.
 • Na het invullen van het intakeformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail met het verzoek een kopie van uw aanslagbiljet en een getekende volmacht aan ons retour te sturen. Let op: er is pas sprake van een geldige deelname aan de actie als wij van u een getekende volmacht + een kopie van het aanslagbiljet retour ontvangen.
 • U dient binnen 6 weken na dagtekening zoals op het aanslagbiljet staat vermeld de aanslag en volmacht naar Previcus Vastgoed toe te sturen. Aanvragen die te laat worden ingediend komen niet in aanmerking voor de winactie.
 • Let op: Als uw aanvraag niet aan een van bovenstaande eisen voldoet komt u niet in aanmerking om kans te maken op een jaar lang gratis bloemen.
 • Medewerkers en/of directe familie van werknemers van Previcus Vastgoed zijn uitgesloten van deelname.
 • De winnaar van de actie zal met naam, toenaam via onze website en/of social media kanalen bekend worden gemaakt op woensdag 26 april 2017.
 • Previcus Vastgoed B.V. behoudt zich het recht voor om te allen tijde beeldmateriaal omtrent de winactie/winnaar te plaatsen op haar website en/of social media kanalen.
 • De winnaar ontvangt een tegoedbon ter waarde van een jaar lang verse bloemen, waarmee hij/zij zelf de prijs kan activeren bij de door Previcus geselecteerde bloemen leverancier.
 • Previcus Vastgoed B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Ma t/m za telefonisch
bereikbaar tot 22:00u0485 - 574 444