Werken bij Previcus

Assistent Taxateursafdeling

Ben jij het ondersteunende talent voor onze taxatieafdeling, dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Binnen de wet WOZ zijn wij de specialist die namens particulieren, bedrijven en woningcorporaties bezwaar- en beroepsprocedures voert. Onze taxateurs zijn dagelijks bezig om de waardering van de gemeente te controleren. Jij gaat er voor zorgen dat de taxateurs ondersteund worden bij alle werkzaamheden, zodat zij zich volledig kunnen richten op de taxatietechnische taken. Het is jouw taak om onder andere de agenda’s te beheren, inpandige opnames in te plannen en secretariële ondersteuning te bieden. Jij werkt aan de planning zodat alle deadlines gehaald worden door de taxateurs en bereidt afspraken en meetings voor die je ook notuleert.

Wat wij van je verwachten

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt talent voor plannen
 • Je hebt een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent goed met computers en Microsoft Office
 • Je bent woonachtig in omgeving Boxmeer
 • Affiniteit met vastgoed is een pré

Ons aanbod

Je bent dagelijks aan het werk in een sterk veranderende sector waarbij jij bijdraagt aan het behalen van de deadlines. Je wordt onderdeel van een team van juristen en taxateurs, waarbij we middels kennisdeling elkaar up-to-date en scherp houden. Als team spelen we in op actuele thema’s waarbij we samen kijken naar mogelijkheden in de markt. De functie is voor minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur, en wij bieden je een marktconform salaris.    

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar mw. a.vandewouw@previcus.nl
Voor meer informatie over deze functie bel je naar 0485-574444.

Jurist bestuursrecht

Ga jij complexe juridische vraagstukken niet uit de weg? En ben jij in staat om tussen de regels door te lezen om met een eigen interpretatie van wetgeving een positief resultaat te bereiken? Dan willen wij graag jouw expertise aan ons koppelen.

Dit ga je doen

Binnen de wet WOZ zijn wij de specialist die namens particulieren, bedrijven en woningcorporaties bezwaar- en beroepsprocedures voert. Jij zult de bezwaren en beroepen vormgeven en voorzien van onderbouwde standpunten. In het spanningsveld met de gemeentes dienen daarnaast ook complexe vraagstukken opgelost te worden. Jouw taak is om inhoudelijke beroepen, hoger beroepen en cassaties te schrijven en te reageren op de verweerschriften van de gemeenten. Hierbij ligt jouw focus op de bestuursrechtelijke kant van de procedures. Ook het verdedigen van de standpunten ter zitting behoort tot het takenpakket.

Wat wij van je verwachten

 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven
 • Je hebt kennis van bestuursrecht
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op WO-niveau
 • Affiniteit met vastgoed en wet WOZ is een pré.

Ons aanbod

Je bent dagelijks aan het werk in een sterk veranderende sector waarbij ook jij bijdraagt aan het creëren van jurisprudentie. Je werkt in een team van juristen en taxateurs, waarbij we middels kennisdeling elkaar up-to-date en scherp houden. Als team spelen we in op actuele thema’s waarbij we samen kijken naar mogelijkheden in de markt. De functie is voor minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur, en wij bieden je een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar mw. a.vandewouw@previcus.nl
Voor meer informatie over deze functie bel je naar 0485-574444.

Opzoek naar een uitdagende stage? Bekijk snel onze stagemogelijkheden!

vacatures

Senior WOZ taxateur (m/v): Parttime / Fulltime

Ga jij een discussie niet uit de weg en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Wij hebben dé functie die bij jouw passies aansluit en deze functie mag jij komen invullen. Wij zijn per direct op zoek naar een senior WOZ taxateur (m/v). Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten dan is deze functie wat voor jou.

De functie

Als senior WOZ taxateur behoren tot je werkzaamheden het taxeren van woningen, bedrijven en incourante objecten, het controleren van grote vastgoedportefeuilles en het indienen van bezwaar- en beroepschriften. Je vertegenwoordigt Previcus tijdens (hoor)zittingen bij de gemeente en/of de rechtbank. Zie jij het als een uitdaging om de rechters van onze vastgestelde WOZ waarde te overtuigen en ga jij altijd voor het hoogst haalbare resultaat dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij verwachten

 • Je hebt kennis van de wet WOZ en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt;
 • Werkervaring als WOZ taxateur is een pre, affiniteit met vastgoed en waardering een must;
 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je werkt gestructureerd en accuraat;
 • Je bent een gediplomeerd – of register taxateur;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om te reizen.

Wie zijn wij?

Previcus Vastgoed is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die sinds 2003 bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ waarde en het controleren van de OZB-aanslag. Naast ons hoge kennis- en serviceniveau, heeft onze ruime ervaring (we zijn als eerste begonnen met deze vorm van dienstverlening) tot grote besparingen voor onze relaties geleid.

Wat wij bieden

 • In overleg kan de functie zowel fulltime als parttime ingevuld worden;
 • Een functie binnen een leuk team waarin een goede werksfeer centraal staat;
 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden;
 • Een marktconform salaris.

Interesse?

Reageer middels een motivatiebrief met CV naar info@previcus.nl t.a.v. de heer Uyen.
Voor meer informatie over deze functie bel je naar 0485-574444.

(Junior) taxateur (m/v)

Fotografeer jij gebouwen op vakantie en vind je het leuk om met getallen bezig te zijn? Wij hebben dé functie die bij jouw passies aansluit en deze functie mag jij komen invullen. Wij zijn per direct op zoek naar een junior taxateur (m/v). Ben jij leergierig en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten, dan is dit wat voor jou.

De functie

Elk jaar wordt een waarde vastgesteld in het kader van de Wet waardering onroerende zaken (WOZ). Deze waarde wordt middels een beschikking kenbaar gemaakt aan de eigenaren en gebruikers van de vastgoedobjecten. Ieder jaar kunnen honderdduizenden zich niet vinden in de vastgestelde waarde en willen bezwaar aantekenen tegen deze waarde. Daar kom jij in beeld. Jij gaat de vastgestelde waarde controleren, een contra taxatie maken, een bezwaarschrift indienen en een beroepschrift schrijven. Je analyseert de informatie van de klant, je controleert zorgvuldig de gegevens van het object en je bepaalt een waarde conform de wet WOZ. Verder kun je in woord en geschrift uitleggen wat de redenen zijn dat de beschikte waarde niet correct is vastgesteld. De controle van de waarde en de contra taxatie verricht je zowel bij het object als op kantoor, waar je omringd wordt door ervaren taxateurs en juristen.

Wat wij van jou verwachten

 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt cijfermatig en analytisch inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (een vastgoed gerelateerde opleiding is een pré);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent leergierig en vindt het fijn om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie voor 40 uur per week;
 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Werken met leuke collega’s (jong en oud) waarin een goede werksfeer centraal staat;
 • Een WOZ cursus;
 • Een marktconform salaris.

Wie zijn wij?

Previcus Vastgoed is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die sinds 2003 bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ-waarde en het controleren van de OZB-aanslag. Wij taxeren en verdedigen onze getaxeerde waarden bij de gemeente en in de Rechtbank. Voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar besparingsmogelijkheden. Verschillende grote gerenommeerde bedrijven werken al jaren met ons samen. Binnen Previcus hanteren wij het work hard play hard principe. Wil jij in korte tijd veel doen, leren en beleven dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Stuur jouw motivatie om bij Previcus te mogen werken met CV naar info@previcus.nl t.a.v. de heer Uyen.
Voor meer informatie over deze functie bel je naar 0485-574444.

Taxateur (m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven Taxateur (m/v) in het kader van de wet WOZ. Als marktleider van WOZ-controles en fiscale procedures kom je bij Previcus Vastgoed in een enthousiast team van juristen en taxateurs  die voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties door heel Nederland WOZ-waardes controleert en indien nodig bezwaar en beroepsprocedures voert om zo fiscale voordelen voor de klant te behalen. Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten dan is deze functie wat voor jou.

De functie

Als WOZ-taxateur behoren tot je werkzaamheden het taxeren van woningen, winkels en bedrijven, het controleren van grote vastgoedportefeuilles en het indienen van bezwaar- en beroepschriften. Je hebt kennis van de Wet WOZ en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Om de procedures goed te laten verlopen onderhoud je contacten met zowel contactpersonen van vastgoedorganisaties als met Nederlandse gemeenten. Je gaat zorgvuldig en resultaatgericht te werk en bent analytisch ingesteld. Werkervaring als WOZ-taxateur is een pré, affiniteit met vastgoed en waarderingen een must.

Wat wij verwachten

 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je werkt gestructureerd en accuraat;
 • Je bent een gediplomeerd- of register (WOZ) taxateur;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om te reizen.

Wie zijn wij?

Previcus Vastgoed is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die sinds 2003 bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ-waarde en het controleren van de OZB-aanslag. Naast ons hoge kennis- en serviceniveau, heeft onze ruime ervaring (we zijn als eerste begonnen met deze vorm van dienstverlening) tot grote besparingen voor onze relaties geleid.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheden en uiteenlopende contacten
 • Een plek in een divers team van 22 personen waaronder voornamelijk taxateurs en juristen

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar info@previcus.nl t.a.v. de heer Uyen.
Voor meer informatie over deze functie bel je naar 0485-574444.