Waardeconsulent bijzondere vastgoedobjecten

Waardeconsulent bijzondere vastgoedobjecten
Taxaties van sportaccommodaties, verzorgingshuizen, industrieel vastgoed, agrarische objecten, pretparken en nog veel meer bijzonder vastgoed controleren en zelf tot een contra waardevoorstel komen terwijl je binnen een leuk familiair team werkzaam bent?

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zijn op zoek naar een professional die in staat is om snel zijn weg te vinden binnen onze organisatie en een nieuwsgierige en frisse blik heeft op de ontwikkelingen binnen het vastgoed en de wereld daaromheen.

Het diploma WOZ-taxateur niet-woningen (SVM-NIVO) op zak hebben is een pré.

Wij zijn op zoek naar een taakgerichte, gedreven persoon die met 200% inzet de belangen behartigt van ondernemers, stichtingen en verenigingen namens ons WOZ-advieskantoor. Cijfers zijn jouw passie, met vastgoed en waarderen heb je affiniteit en je beschikt over de volgende competenties:

 • Analyseren
 • Adviseren
 • Controleren
 • Overtuigingskracht
 • Nauwkeurigheid

Dit zijn jouw werkzaamheden:
Je bent dagelijks voor ondernemers, stichtingen en verenigingen door heel Nederland bezig met het controleren van een uitgevoerde waardering waarbij je data analyseert. Je adviseert de gemeente op welk bedrag de WOZ waarde zou moeten zijn vastgesteld. Dit adviseren doe je schriftelijk door het opstellen van bezwaarschriften en mondeling door tijdens een hoorzitting overtuigend de bezwaargronden aan te geven en toe te lichten. Ook stel je adviesrapporten op ter ondersteuning van de bezwaren. Tevens bieden we je de mogelijkheid om naar de rechtbank te gaan om jouw standpunten mondeling toe te lichten tegenover de rechter. Je bent cijfermatig goed onderlegd, Excel kent voor jou weinig geheimen en je bent in staat om informatie te verkrijgen en deze informatie in te schatten naar bruikbaarheid.

Het gaat om grote aantallen opdrachten waarbij je te maken hebt met strakke deadlines en druk. Het resultaat laat altijd even op zich wachten, maar zodra de uitspraak binnen is weet jij deze te analyseren en advies te geven of verder procederen nodig is. Je werkt zelfstandig aan jouw dossiers maar hebt een ervaren team om je heen waar je mee kunt overleggen en over- en weer kennis kunt delen, zo wordt de week ook gezamenlijk gestart met een kennisdelingsoverleg.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • een marktconform salaris
 • contract voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
 • fulltimefunctie, minimaal 32 uur is bespreekbaar
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen en een keuzebudget
 • de mogelijkheid tot hybride werken waarbij wij dit faciliteren met laptop
 • leuke collega’s
 • een feestcommissie die meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert
 • een intern opleidingstraject

Bij Previcus Vastgoed B.V. zijn we trots dat we het eerste en grootste WOZ-advieskantoor van Nederland zijn. Met een gezellig team van ruim 50 WOZ-consulenten, taxateurs en juristen helpen we elk jaar tienduizenden particulieren, aansprekende bedrijven en woningcorporaties bij het vaststellen van een correcte WOZ-waarde. Als marktleider hebben wij als missie om WOZ-bezwaar toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. Wij doen dit door onze kennis en ervaring van de wet WOZ in te zetten en de gehele bezwaar- en beroepsprocedures bij onze klanten uit handen te nemen. Daarnaast zetten wij ons in voor een bétere wet WOZ door met strategische dossiers jurisprudentie te creëren. Tot slot zien wij het als onze verantwoordelijkheid om onze kennis en ervaring te delen met alle Nederlanders die interesse hebben in WOZ, ongeacht of zij via Previcus bezwaar maken.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email s.kox@previcus.nl. Motivatiebrief is niet nodig!