Taxateur WOZ

Previcus is opzoek naar een Taxateur-WOZ! Je zult onderdeel uitmaken van een grote en diverse groep. Je komt terecht tussen mensen die serieus en hard werken. Desalniettemin hangt er een erg fijne sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.

Over Previcus

Onze missie is om het WOZ-bezwaar toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. Met een professioneel team van ruim 50 consulenten, taxateurs en juristen helpen we elk jaar tienduizenden particulieren, bedrijven en woningcorporaties bij het vaststellen van een correcte WOZ-waarde. Dit maakt ons trots het grootste en eerste WOZ-advieskantoor van Nederland!

Over de werkzaamheden.

De kern van de functie is het controleren, analyseren, interpreteren en adviseren van en naar alle betrokkenen rondom de WOZ-waarde.

  • Je helpt burgers en bedrijven die vragen hebben over de WOZ-waarden en kunt daarbij advies geven of in bezwaar (en eventueel in beroep) gaan zinvol is of niet.
  • Je adviseert de gemeente op welk bedrag de WOZ-waarde zou moeten zijn vastgesteld.
  • Je stelt bezwaarschriften op en je bent aanwezig tijdens hoorzittingen. Hierbij geef jij overtuigend de bezwaargronden aan en licht je deze toe.
  • Ook stel je adviesrapporten op ter ondersteuning van de bezwaren.
  • Je gaat regelmatig naar de rechtbank (in persoon of digitaal), om onze standpunten mondeling toe te lichten.

Wij bieden een salaris tussen 2300 en 2600, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een keuzebudget (16,4% boven op je salaris), waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan, of je kan kiezen voor uitbetaling als extra loon! Je krijgt een laptop en telefoon en 0,19 € kilometervergoeding, met mogelijkheid gebruik te maken van onze pool auto’s.

Over jou.

Naast een relevante afgeronde opleiding die gerelateerd is aan vastgoed en makelaardij op HBO of MBO+ niveau, heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit:

  • Jij bent grondig: je bent iemand die de juiste vragen stelt over details en dingen tot op de bodem uitzoekt.
  • Jij bent vlijmscherp: je beheerst alle taxatiemethodieken van de vergelijkingsmethode tot de GVW-methode zodat je ad rem kunt reageren tijdens een zitting in de rechtbank.
  • Jij hebt een sterk rechtsgevoel: jij representeert burgers en ondernemers namens Previcus en wilt dat de WOZ-waarde op een eerlijke manier wordt vastgesteld.

Daarnaast ben jij iemand die nieuwsgierig is en initiatief neemt. Je bent iemand die een frisse blik heeft op ontwikkelingen en jouw visie graag deelt met collega’s.

wij geloven in eerlijke kansen – ook voor onze medewerkers en voor jou als mogelijke kandidaat. Dus ook als jij niet helemaal in het plaatje hierboven past, dan horen wij ook graag van jou, mits je enthousiast en leergierig bent! Wij zijn trots op het feit dat wij intern veel doen aan kennisdeling, veel vertrouwen geven aan elkaar en elkaar altijd helpen.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email s.kox@previcus.nl. Motivatiebrief is niet nodig!