Talent Acquisition Specialist

Dit is de Boron Valuation Group
Faster. Smarter. Digitally connected. Because the real estate market deserves better. De Boron Valuation Group (BVG) is een ondernemende, innovatieve en data-gedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten: Envalue, Previcus, Omniboxx, Kate Innovations en Property Pass. Iedere entiteit werkt vanuit een eigen specifieke niche om de vastgoedmarkt in Nederland (en daarbuiten) voorgoed te veranderen. Mooie bedrijven in vastgoed, nog beter als groep.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een leergierige, (part-time) Talent Acquisition Specialist die de groei en transformatieambities van de BVG kan helpen realiseren.

Je zult beginnen op tijdelijk dienstverband, met een intentie naar een vast contract. De voorkeur gaat uit naar een parttime dienstverband voor 20-32 uur per week. Andere vormen zijn mogelijk in overleg.

Wij zijn gevestigd in Boxmeer en in Utrecht. Je kunt ook hybride werken vanuit het hele land. Wij bieden een salaris tussen 2.500 en 3.500 Euro (op basis van 40 uur), afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een keuzebudget (16,4% boven op je salaris) waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan of kunt kiezen voor uitbetaling als extra loon. Je krijgt een laptop, telefoon en wij zorgen voor een mobiliteitsplan zodat jij overal in Nederland heen kan.

Over de werkzaamheden
Afhankelijk van je werkervaring ondersteun je of voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Je werkt samen met een klein HR team waar je rapporteert aan de HR Business Partner. Samen met het team ondersteun je de gehele BVG (+/- 110 FTE). Taken in de functie zijn o.a.:

  • End-to-end recruitment: van job intakes, posting, sourcing tot interviewen en onboarding.
  • Inrichten en optimaliseren van recruitmentprocessen, ondersteunen van managers in het Nederlands én in het Engels.
  • Talent-pipelines opbouwen voor verschillende beroepsgroepen, o.a. vastgoedspecialisten, taxateurs, software en technische productontwikkelaars, sales en management.
  • Ondersteuning of eigenaarschap speciale projecten: draaien van recruitment campagnes, zowel digitaal als live – relaties bouwen en onderhouden met externe partijen, hogescholen/universiteiten en het bijwonen van events. Bijhouden van socials en werken-bij-websites, input en inzet van EVP.

Ook als je nog maar een beetje ervaring hebt in recruitment, kunnen we, onder begeleiding, naar ontwikkelingsdoelen toewerken. Als je meer ervaring hebt, richten we de rol in met meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Mindset is everything!

Over jou
Naast de relevante werkervaring en achtergrond heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit.

  • Jij bent een match-maker: jij bent nieuwsgierig naar menselijke drijfveren en persoonlijke verhalen, jij kan echte connectie met mensen maken en positief invloed uitoefenen. Jij kan bedrijfsmatige doelen verbinden met persoonlijke ambities en competenties.
  • Jij bent een digital native: jij kan gemakkelijk zelfstandig en comfortabel je weg vinden in IT-systemen, een ATS, LinkedIn Recruiter of andere databases, sourcing-sites, jobboards, en social media.
  • Jij bent analytisch: je stelt kritische vragen en gaat zelf op onderzoek uit als je iets niet snapt. Je durft fouten te maken en dingen uit te proberen. Ook kun je objectief, oplossingsgericht en methodisch te werk gaan. Je brengt op natuurlijke wijze structuur aan.
  • Jij durft nieuwe dingen te doen: jij hebt een brede interesse in de wereld en mensen om je heen en durft zelf een eerste stap te zetten. Van nieuwe dingen krijg jij energie en je bent comfortabel in een veranderende omgeving. Je wil jezelf uitdagen en zoekt zelf feedback van anderen.

Als je niet 100% overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt in wat je leest, horen wij ook graag van jou!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email s.kox@boronvg.com. Motivatiebrief is niet nodig!