Stage Juridische Zaken

Stagiair Juridische Zaken

Wil je ervaren dat het “stoffige” bestuursrecht in de praktijk echt leuk en uitdagend kan zijn?  Dan is een stageplek bij Previcus Vastgoed en JUIST WOZ echt wat voor jou!

Wat doet Previcus Vastgoed?

Previcus Vastgoed is het eerste en grootste WOZ-advieskantoor van Nederland. Dit jaar heeft Previcus Vastgoed / JUIST WOZ al meer dan 60000 opdrachten!  Zij streeft ernaar om het WOZ-bezwaar en de beroepen, voor zowel particulieren als zakelijke klanten, zo toegankelijk en doorzichtig mogelijk te maken. Het bedrijf bestaat uit een professioneel team van ruim 60 consulenten, taxateurs en juristen. Je zult dus onderdeel uitmaken van een grote en diverse groep. Je komt terecht tussen mensen die serieus en hard werken. Desalniettemin hangt er een erg fijne sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn!

Voldoe jij aan het volgende profiel?

Je hebt interesse in belastingrecht en vastgoed. Lijkt het je leuk om het bestuursrecht in de praktijk te brengen? Wil je bovendien leren hoe de wet WOZ in elkaar zit? Dan is Previcus Vastgoed / JUIST WOZ dé plek om jouw stage te volgen.

Welke werkzaamheden kan je verwachten?

Jij zult aan de slag gaan met het schrijven van beroepschriften en/of verweerschriften. Verder zul je contact hebben met gemeenten, mag je (hoor)zittingen voorbereiden en bijwonen en houd je interessante jurisprudentie bij.

Als onderdeel van Juridische Zaken doe je juridische en praktische kennis op om je te ontwikkelen. Daarnaast kan je jouw opgedane inzichten bespreken. Ieders visie wordt binnen Previcus Vastgoed / JUIST WOZ gewaardeerd, zo verbetert het bedrijf zich continu.

Ben jij geïnteresseerd geraakt door bovenstaande tekst en heb je zin om bij Previcus Vastgoed / JUIST WOZ als stagiair aan de slag te gaan? Neem dan contact op met onze HR Business Partner Siegfried Kox: s.kox@previcus.nl

 

 

Een kijkje op ons kantoor