WOZ-procedures voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben een specifieke en belangrijke rol in onze maatschappij. Het vaststellen van de juiste WOZ-waarde voor deze complexe panden is van groot belang, omdat er veel belastinggeld bespaard kan worden. Zo houdt u geld over voor échte zorg. Ons gespecialiseerde team begrijpt de uitdagingen waarmee zorgvastgoed te maken heeft en staat paraat om uw belangen te behartigen.

 

Afbeelding voor WOZ-procedures voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Geld overhouden voor échte zorg

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde betekent dat zorgorganisaties meer geld kunnen overhouden voor échte zorg. Lees snel verder voor de besparingspunten waardoor zorgorganisaties veel geld aan belasting besparen en hierdoor geld overhouden voor daadwerkelijke zorg. 

Onze specialist voor zorg- en medisch vastgoed,
Mijke staat voor u klaar.

Cover voor

Besparingspunten voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Door onderstaande punten te controleren kunt u een correcte WOZ-waarde in de boeken noteren.
Hiermee optimaliseert u de vastgoeddata van uw organisatie. Of luister onze WOZCAST speciaal voor financieel en vastgoedprofessionals in de zorg waarin de 5 belangrijkste aandachtspunten worden toegelicht.

Deze klanten gingen u voor

Benieuwd naar uw besparing?

Wilt u graag weten of de WOZ-waarde van uw zorgorganisatie reëel is en u niet te veel belasting betaalt? Of dat alle vrijstellingen correct zijn toegepast? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op. Samen zorgen we ervoor dat uw WOZ-waarde juist wordt vastgesteld.

Cover voor Benieuwd naar uw besparing?

Expertises voor deze sector