WOZ voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers

Previcus begeleidt en ondersteunt meer dan 40 woningcorporaties en vastgoedbeleggers door het hele land in de waardering van het vastgoed. We dragen bij aan de professionalisering van vastgoedsturing door corporaties en beleggers. Vastgoedsturing gaat over het gericht aanpassen van de woningvoorraad op de toekomstige woningbehoefte door woningcorporaties.

Afbeelding voor WOZ voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers

WOZ-waarde basis voor veel belastingen

De WOZ-waarde wordt voor veel belastingen als ijkpunt gebruikt. Daarom is het belang van een juiste WOZ-waarde groot. Of uw eigendom nu valt in Box 1 of Box 3, of dat u onderworpen bent aan de vennootschapsbelasting (VPB). De WOZ-waarde van uw vastgoed is altijd de basis voor verschillende belastingaanslagen.

Onze diensten voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers

Onze specialisten Nicole en Antonio voor de woningcorporaties en vastgoedbeleggers staan voor u klaar. 

 

Cover voor

Deze klanten gingen u voor

Nieuwbouw zonder WOZ-waarde

Een verhuurder loopt risico wanneer er nog geen WOZ-waarden zijn voor het nieuwbouwproject. Het is belangrijk om op tijd een WOZ-beschikking te hebben. Zonder WOZ-waarden kunnen er namelijk geen juiste WWS punten vastgesteld worden en heeft een verhuurder kans om een boete te krijgen. Lees meer over nieuwbouw en de WWS-punten op onze pagina over nieuwbouw.

Cover voor

NEWW-pakket voor vastgoedbeleggers

NEWW staat voor een aantal diensten die we in pakketvorm aanbieden aan vastgoedbeleggers, maar die ook los kunnen worden afgenomen: 

  • NEN2580
  • Energielabels
  • WOZ-waarden
  • WWS-puntenberekening

Het NEWW-pakket versterkt uw vastgoedbeleggingsstrategie en helpt bij het optimaliseren van uw vastgoedportfolio. Dit uitgebreide pakket bevat essentiële informatie en tools voor het maken van weloverwogen vastgoedinvesteringen, waaronder NEN2580-normen voor nauwkeurige metingen van gebruiksoppervlak, energielabelberekeningen voor inzicht in energie-efficiëntie, WOZ-waarden voor belastingdoeleinden en WWS-puntenberekeningen voor kwaliteitsbeoordeling van huurwoningen en maximale huurprijzen. 

Benieuwd naar uw besparing?

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. In het adviesgesprek krijgt u een goed beeld van uw kansen en mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat uw WOZ-waarde goed wordt vastgesteld.

Cover voor Benieuwd naar uw besparing?