WOZ-procedures voor onderwijs en kinderopvangcentra

Het indienen van WOZ-bezwaren voor onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra is van groot belang om financiële middelen te optimaliseren en te waarborgen. Nog altijd kampen veel kinderdagverblijven of scholen met lage bezettingsgraden en zijn sommige locaties zelfs al fors gekrompen. Dit heeft een groot leegstandsrisico tot gevolg. Hier wordt vaak geen rekening mee gehouden bij het berekenen van de WOZ-waarde. Een verlaging van de WOZ-waarde leidt tot aanzienlijke besparingen voor zowel de eigenaar als de huurder van een school of kinderopvang.

Afbeelding voor WOZ-procedures voor onderwijs en kinderopvangcentra

Belang van een correcte WOZ-waarde voor scholen en kinderopvang

Scholen en kinderopvangcentra hebben vaak specifieke kenmerken die niet altijd volledig worden meegenomen in de standaard WOZ-taxaties. In de praktijk komen wij de volgende fouten tegen bij het vaststellen van de WOZ-waarde. Lees snel verder voor de besparingspunten.

Onze specialist, Debbie voor Kinderopvang en onderwijs staat voor u klaar.

Cover voor

Besparingspunten voor onderwijs en kinderopvangcentra

Door onderstaande punten te controleren kunt u een correcte WOZ-waarde in de boeken noteren.

Deze klanten gingen u voor

Benieuwd naar uw besparing?

Wilt u weten wat we voor uw school of kinderdagopvang kunnen betekenen? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Samen zorgen we ervoor dat uw vastgoed een passende WOZ-waarde krijgt.

Cover voor Benieuwd naar uw besparing?

Expertises voor deze sector