WOZ-procedures voor leisure en sport

Voor een eigenaar of huurder van een vrijetijdsbedrijf zoals een vakantiepark, pretpark of camping is het belangrijk om de WOZ-waarde van uw vastgoed op de juiste manier te laten beoordelen. De WOZ-waarde vormt de basis voor belastingen en heffingen. Een onjuiste waardering kan leiden tot onnodig hoge lasten voor uw onderneming. Samen met u en de gemeente zorgen wij voor een passende WOZ-waarde.

Afbeelding voor WOZ-procedures voor leisure en sport

Belang van een correcte WOZ-waarde voor leisure en sport

Leisure en sportbedrijven hebben vaak specifieke eigenschappen en kenmerken die niet altijd compleet worden meegenomen in de standaard WOZ-taxaties. Hierbij kunt u denken aan de ligging, de mate van recreatief gebruik, specifieke faciliteiten en andere factoren die de waarde van uw onderneming beïnvloeden. De specifieke besparingspunten per branche vindt u op de desbetreffende sectorenpagina’s.

Onze specialisten voor leisure en sport, Antonio en Ramin staan voor u klaar.

 

Cover voor

Deze klanten gingen u voor

Benieuwd naar uw besparing?

Wilt u weten wat we in de leisure branche voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Samen zorgen we ervoor dat uw WOZ-waarde van uw vakantiepark of pretpark juist wordt vastgesteld.

Cover voor Benieuwd naar uw besparing?

Expertises voor deze sector