WOZ waarde opvragen

Bent u benieuwd naar de vastgestelde WOZ waarde van uw woning, de woning van uw buren of die van familie of vrienden? U kunt de WOZ waarde gemakkelijk gratis opvragen via het online WOZ-waardenloket. Het online WOZ-waardenloket is een website van de Rijksoverheid. Alle genoemde WOZ waarden zijn formeel vastgesteld door de desbetreffende gemeente of samenwerking. De verantwoordelijkheid van de hoogte van de WOZ waarde ligt dan ook bij hen.

Door de gewenste woning op te zoeken via het online WOZ-waardenloket kunt u gemakkelijk de huidige WOZ waarde inzien en de WOZ waarde van het voorgaande jaar. Tevens worden de objectkenmerken genoemd. U draait hier gemakkelijk een uitdraai van uit door op de PFD functie te klikken.

WOZ waarde te hoog? Wij maken gratis WOZ bezwaar

Is de WOZ waarde van uw woning volgens u te hoog vastgesteld of ligt deze niet in lijn met vergelijkbare woningen binnen uw gemeente? Dan kunt u zich aanmelden voor gratis WOZ bezwaar. Het verlagen van de WOZ waarde zorgt ervoor dat u minder belasting hoeft te betalen.

Hoe wij gratis WOZ bezwaar kunnen maken? Als het door ons ingediende WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard, is de gemeente wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Wanneer het WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaard, dan is dat ons risico.

WOZ waarde te hoog? Previcus Vastgoed maakt gratis WOZ bezwaar. Vul het onderstaande inschrijfformulier in of neem contact op met een van onze medewerkers.

Waarom Previcus Vastgoed?

  • Eerste in Nederland met het gratis bezwaar concept
  • Dé specialist op het gebied van WOZ taxaties en de juridische afhandeling daarvan
  • Ruim 89% van onze bezwaren wordt gegrond verklaard
  • Wij gaan voor de beste service

Wat klanten zeggen...

Tip een vriend