WOZ waarde opvragen

Gemakkelijk en snel uw WOZ waarde opvragen?

Bent u benieuwd naar de vastgestelde WOZ waarde van uw woning, de woning van uw buren of die van familie of vrienden? U kunt de WOZ waarde gemakkelijk gratis opvragen via het online WOZ-waardenloket. Het online WOZ-waardenloket is een website van de Rijksoverheid. Alle genoemde WOZ waarden zijn formeel vastgesteld door de desbetreffende gemeente of samenwerking. De verantwoordelijkheid van de hoogte van de WOZ waarde ligt dan ook bij hen.

Door de gewenste woning op te zoeken via het online WOZ-waardenloket kunt u gemakkelijk de huidige WOZ waarde inzien en de WOZ waarde van het voorgaande jaar. Tevens worden de objectkenmerken genoemd. U draait hier gemakkelijk een uitdraai van uit door op de PFD functie te klikken.

WOZ waarde te hoog? Wij maken gratis WOZ bezwaar!

Is de WOZ waarde van uw woning volgens u te hoog vastgesteld of ligt deze niet in lijn met vergelijkbare woningen binnen uw gemeente? Dan kunt u zich aanmelden voor gratis WOZ bezwaar. Het verlagen van de WOZ waarde zorgt ervoor dat u minder belasting hoeft te betalen.

Hoe wij gratis WOZ bezwaar kunnen maken? Als het door ons ingediende WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard, is de gemeente wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Wanneer het WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaard, dan is dat ons risico.

Wie zijn wij?

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Veel klanten gingen u succesvol voor!

Waarom kiezen voor Previcus?

•    Vanaf het eerste uur gespecialiseerd in de Wet WOZ
•    Kennis van alle typen WOZ taxaties
•    Gratis WOZ bezwaar
•    Bespaar veel werk, tijd en geld
•    Volg de hele procedure via uw online dossier
•    Bewezen successen