WOZ waarde Boxmeer

WOZ bezwaar in Boxmeer

Woont u in de gemeente Boxmeer en heeft u de WOZ waarde van uw woning in 2018 inmiddels ontvangen? Is uw WOZ waarde te hoog? Maak dan gratis bezwaar via onderstaand intake formulier! Het is belangrijk dat de WOZ waarde goed wordt vastgesteld, zodat u niet onnodig te veel belasting betaalt! Wij controleren gratis uw WOZ waarde en maken geheel kosteloos WOZ bezwaar in Boxmeer en andere gemeenten in Nederland! Al meer dan 15 jaar helpen wij particulieren en bedrijven in de gemeente Boxmeer met het verlagen van de WOZ waarde.

Gegarandeerd kosteloos

Als uw WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard door de gemeente Boxmeer, zijn zij verplicht onze kosten te vergoeden. Dit staat wettelijk vastgelegd. Hierdoor is WOZ bezwaar voor u gegarandeerd kosteloos, want wanneer het WOZ bezwaar niet gegrond wordt verklaard zullen wij tevens geen kosten in rekening brengen. Dit vinden wij namelijk ons risico.

WOZ waarde in Boxmeer

De gemeente Boxmeer verstuurt in 2018 de meeste WOZ beschikkingen met een dagtekening van 28-02-2018. U heeft dan tot 11-04-2018 de tijd om WOZ bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ waarde. In 2017 was de gemiddelde WOZ waarde in de gemeente Boxmeer € 240.000,00. Zo kunt u uw WOZ waarde alvast vergelijken met het gemiddelde van gemeente Boxmeer. De onroerende zaakbelasting die u moet betalen is een percentage van de vastgestelde WOZ waarde. In de gemeente Boxmeer wordt voor belastingjaar 2018 met de volgende percentages gerekend:

0,1162% voor eigenaren van een woning
0,2269% voor eigenaren van een niet-woning en 0,1779% voor gebruikers van een niet-woning

Een rekenvoorbeeld: U bent eigenaar van een huis in de gemeente Boxmeer waarvan de WOZ waarde is vastgesteld op € 180.000. U betaalt dan het volgende aan OZB-eigenaarsheffing: € 180.000 x 0,1162% = € 209,16 in 2018.

Hoe werkt WOZ bezwaar?

 1. U kunt zich aanmelden via onderstaand intake formulier.
 2. U krijgt een volmacht toegestuurd op het e-mailadres wat u hier invult.
 3. Vervolgens versturen wij het WOZ bezwaar naar gemeente Boxmeer.
 4. Na aanmelding wordt er een online dossier voor u aangemaakt, waar u het hele proces kunt volgen.
 5. Het WOZ bezwaar wordt beoordeeld en nader toegelicht.
 6. Als laatste volgt de uitspraak. Hier heeft de gemeente Boxmeer een kalenderjaar de tijd voor.

Waarom Previcus Vastgoed?

 1. Als eerste in Nederland met deze dienstverlening
 2. WOZ specialist sinds 2003
 3. 100% kosteloos voor particulieren
 4. Hoge slagingskans van ruim 89%
 5. Uw WOZ waarde kan door het bezwaar hetzelfde jaar niet worden verhoogd