WOZ waarde Boxmeer

WOZ bezwaar in Boxmeer

Woont u in de gemeente Boxmeer en heeft u de WOZ waarde van uw woning in 2022 inmiddels ontvangen? Is uw WOZ waarde te hoog? Maak dan gratis bezwaar via onderstaand intake formulier! Het is belangrijk dat de WOZ waarde goed wordt vastgesteld, zodat u niet te veel belasting betaalt! Wij controleren gratis uw WOZ waarde en maken geheel kosteloos WOZ bezwaar in Boxmeer en andere gemeenten in Nederland! Al meer dan 17 jaar helpen wij particulieren en bedrijven in de gemeente Boxmeer met het verlagen van de WOZ waarde.

Direct bezwaarContact

Gegarandeerd kosteloos

Als uw WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard door de gemeente Boxmeer, zijn zij verplicht onze kosten te vergoeden. Dit staat wettelijk vastgelegd. Hierdoor is WOZ bezwaar voor u gegarandeerd kosteloos, want wanneer het WOZ bezwaar niet gegrond wordt verklaard zullen wij tevens geen kosten in rekening brengen. Dit vinden wij namelijk ons risico.

WOZ waarde in Boxmeer

De gemeente Boxmeer verstuurt in 2022 de meeste WOZ beschikkingen met een dagtekening van 28-02-2022. U heeft dan tot 11-04-2022 de tijd om WOZ bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ waarde. In 2022 was de gemiddelde WOZ waarde in de gemeente Boxmeer €256.000,00. Zo kunt u uw WOZ waarde alvast vergelijken met het gemiddelde van gemeente Boxmeer. De onroerendezaakbelasting die u moet betalen is een percentage van de vastgestelde WOZ waarde. In de gemeente Boxmeer werd voor belastingjaar 2021 met het volgende percentage gerekend:

0,1138% voor eigenaren van een woning

Een rekenvoorbeeld: U bent eigenaar van een huis in de gemeente Boxmeer waarvan de WOZ waarde is vastgesteld op €256.000. U betaalde u in 2021 het volgende aan OZB-eigenaarsheffing: €256.000 x 0,1138% = €291,32

Hoe werkt WOZ bezwaar?

1. U meldt zich eenvoudig aan via onderstaand intakeformulier en ondertekent (digitaal) de volmacht.
2. U kunt indien gewenst direct aanvullende informatie verstrekken.
3. Per mail ontvangt u van ons inloggegevens voor uw online dossier.
4. Previcus verstuurt een bezwaarschrift naar gemeente Boxmeer.
5. Het bezwaarschrift wordt door onze specialisten beoordeeld en nader toegelicht.
6. Tot slot volgt de uitspraak. De gemeente Boxmeer heeft hier een kalenderjaar de tijd voor.

Besparing op uw WOZ aanslag

Waarom Previcus Vastgoed?

  1. Als eerste in Nederland met deze dienstverlening
  2. WOZ specialist sinds 2003
  3. Verlaag gratis de WOZ waarde
  4. Hoge slagingskans
  5. Lees alle ervaringen