Direct bezwaar maken

WOZ Taxatie

WOZ taxatie nodig? Ga naar de specialist: Previcus Vastgoed!

Wilt u een WOZ taxatie van uw woning of bedrijfspand laten uitvoeren? Previcus Vastgoed is als eerste in Nederland begonnen met WOZ dienstverlening op basis van geen besparing, geen kosten.

Wanneer een WOZ contra taxatie?

De gemeente bepaalt jaarlijks de Waardering Onroerende Zaken van uw huis of bedrijfspand. Uit onderzoek van de Waarderingskamer blijkt dat deze WOZ taxatie niet altijd klopt. Zo zijn recente object- of omgevingskenmerken vaak niet meegenomen in de WOZ taxatie. Neem bijvoorbeeld de aanleg van de HSL of de aardbevingen in Groningen. Previcus Vastgoed zoekt dat graag voor u uit. Wij werken op basis van geen besparing, geen kosten. Als wij geen besparing voor u kunnen realiseren brengen we ook geen kosten in rekening.

Previcus verlaagt de WOZ waarde

U heeft misschien nog nooit eerder een bezwaarschrift ingediend tegen een WOZ taxatie van de gemeente. Previcus Vastgoed stelt al WOZ contra taxaties op sinds 2003. Veel bedrijven, instellingen en particulieren hebben sindsdien gebruik gemaakt van onze kennis. Onze juristen en taxateurs helpen u graag verder met het verlagen van de WOZ waarde van uw woning of bedrijfspand.

Maak direct bezwaarWerkwijze