Midden- en Kleinbedrijf

Laat gratis uw WOZ waarde controleren

Als eigenaar van een midden- en kleinbedrijf betaalt u jaarlijks onroerendezaakbelasting. Gemeenten zijn verplicht elk jaar de waarde van onroerende zaken vast te stellen: de WOZ waarde. Omdat de WOZ waarde als grondslag voor steeds meer belastingen geldt, worden de financiële belangen voor uw bedrijf steeds groter. Het is dus van groot belang de WOZ waarde grondig te laten controleren. Op deze manier voorkomt u dat u te veel belasting betaalt.

De WOZ waarde heeft momenteel invloed op de volgende door u te betalen belastingen:

 • Onroerendezaakbelasting voor de eigenaar
 • Onroerendezaakbelasting voor de gebruiker
 • Waterschapsbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Vermogensbelasting

Een te hoge WOZ waarde zorgt er dus voor dat u te veel belasting betaalt. Laat daarom uw WOZ waarde gratis controleren een specialist!

Maak direct bezwaarContact

Waarom Previcus Vastgoed?

 1. Veel midden- en kleinbedrijven gingen u voor met bewezen successen!
 2. Bespaar tijd en geld door de gehele procedure uit handen te geven.
 3. Laat de WOZ waarde controleren door dé WOZ specialist van Nederland.
 4. Slagingspercentage van ruim 83%.
 5. Volg de procedure op de voet door uw persoonlijke online dossier.

Gratis, hoe kan dat?

Previcus helpt al jaren midden- en kleinbedrijven bij het controleren van alle WOZ gerelateerde belastingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bezwaar maken tegen de vastgestelde WOZ waarde. Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de taxatie normen Wet WOZ waardoor wij uw object kunnen beoordelen zonder dat u daar enige tijd in hoeft te steken. Graag controleren wij voor u de aanslag OZB en de vastgestelde WOZ waarde en maken indien nodig bezwaar.

Wij kunnen onze dienstverlening geheel kosteloos aanbieden. Op het moment dat wij een bezwaarprocedure winnen ontvangen wij een kostenvergoeding vanuit de gemeente. Verliezen wij de procedure dan is dat ons risico. Het kost u in elk geval niets. Neem voor meer informatie contact met ons op of meld u direct aan via onze website.

Gratis WOZ Bezwaar via Previcus