Voor wie

Komt u in aanmerking voor WOZ bezwaar?

Alle onroerende zaken worden jaarlijks door de gemeenten gewaardeerd: de WOZ waarde. Bent u eigenaar of gebruiker van een onroerende zaak, zoals een woning, appartement of recreatiewoning of hebt u een eigen onderneming (MKB)? Dan krijgt u ieder jaar van de gemeente of samenwerking een beschikking ten aanzien van de WOZ waarde. Bent u het niet eens met deze waarde en wilt u WOZ bezwaar maken, wij helpen u graag.

Maak direct bezwaarContact

Erfbelasting

Heeft u een erfenis of schenking ontvangen waar een woning of bedrijf onderdeel van uitmaakt? Hoe hoger de WOZ waarde, hoe hoger de erfbelasting. Wij zorgen ervoor dat de WOZ waarde wordt verlaagd.
Lees verder

Nieuwe eigenaar

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht maar is de WOZ waarde hoger dan de aankoopprijs? Dan kunt u WOZ bezwaar maken tegen deze waarde. Lees hier hoe we dit voor u kunnen doen.
Lees verder

WOZ huurders

Heeft u een huurwoning en bent u van mening dat de WOZ-waarde niet klopt? Sinds 2016 is het ook voor huurders mogelijk om WOZ bezwaar te maken tegen de WOZ waarde. Wij maken gratis bezwaar.
Lees verder

Agrarisch objecten

Lees verder

Midden- en Kleinbedrijf

Lees verder

Bent u een grootzakelijke klant?

Naast particulieren helpen wij ook woningcorporaties, industriële bedrijven, zorginstellingen, kinderopvangcentra, recreatie vastgoed, agrarische objecten, bedrijfs- en winkelpanden en grote multinationals bij het controleren en verlagen van alle WOZ gerelateerde belastingen.

Het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed vergt specialistische kennis daar de materie vaak erg complex is. Previcus heeft deze kennis in huis en onze specialisten zijn u graag van dienst.

Ga naar onze grootzakelijke website

Partners

Wist u dat wij ook nauw samenwerken met diverse partijen zoals notarissen, makelaars & taxateurs, accountants, woningbouwverenigingen en banken? De doelstelling hierachter is dat een goede samenwerking de dienstverlening voor beide partijen versterkt. Als partner van Previcus kunt u de dienstverlening voor uw cliënten nog verder uitbreiden. Met het verlagen van de WOZ waarde biedt u uw klanten een extra service.

Lees verder
partners-woz-bezwaar-previcus

Previcus heeft mijn belangen uitstekend behartigd en voor elkaar gekregen wat ze beloofden.