De eerste in Nederland

Sinds de oprichting in 2003 heeft Previcus Vastgoed zich gespecialiseerd in taxaties en  procedures in het kader van de Wet WOZ. Al jarenlang verlagen wij voor onze klanten WOZ waarden, en de daaraan gekoppelde belastingen. Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat Previcus Vastgoed het eerste bedrijf was dat deze dienstverlening gratis kon aanbieden aan haar klanten.

Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier, ondernemer, investeerder of woningstichting optimaal van dienst zijn. Behalve dat wij bovenop de ontwikkelingen in de Wet WOZ zitten, zijn wij zelf verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de baanbrekende jurisprudentie binnen ons vakgebied.

Maak direct bezwaar

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit gediplomeerde juristen, registertaxateurs en gecertificeerde WOZ consulenten. Ons team adviseert particulieren en bedrijven over hun WOZ waarde en de daaraan gekoppelde belastingen. Zij zijn verantwoordelijk voor het vergaren van bewijslasten, het uitvoeren van gegevensanalyses en het schrijven van bezwaarschriften en de mondelingen toelichting hiervan tijdens hoorzittingen. Doordat wij zowel de taxatietechnische als de juridische kennis in huis hebben kunnen wij u altijd voorzien van een optimaal advies en een maximaal resultaat.

 

Onze medewerkers

Visie, Missie & Kernwaarden

VISIE De WOZ waarde wordt steeds belangrijker. Elk jaar worden er meer belastingen gekoppeld aan deze Waardering Onroerende Zaken (WOZ) terwijl meer dan 50% van de WOZ waarden niet correct wordt opgelegd.

Als specialist en marktleider binnen de WOZ procedures zijn wij toonaangevend en vernieuwend. Wij creëerden als eerste in Nederland de mogelijkheid om gratis bezwaar te maken en hebben sindsdien voor baanbrekende jurisprudentie gezorgd.

Mensen staan centraal bij Previcus. Namelijk onze klanten voor wie wij het opnemen en onze professionials die zich blijven verbeteren en niet kiezen voor de gebaande paden. Wij vergroten daarom elke dag onze kennis en investeren in het enthousiasme en de betrokkenheid van ons team.

MISSIE Previcus Vastgoed helpt particulieren, bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties bij het controleren en verlagen van de WOZ waarden en alle samenhangende belastingen. Met onze dienstverlening verbeteren wij de kwaliteit van de WOZ waarderingen binnen Nederland en streven zo naar een eerlijke belastingheffing.

Hierbij staan onze klanten centraal. Door ons persoonlijk te verdiepen in elke situatie, streven wij naar maximaal resultaat dankzij onze creativiteit en doorzettingsvermogen. Dit doen wij voor met name de zakelijke klant, maar natuurlijk ook nog steeds voor elke particulier.

Wij zien het als onze missie om deze dienstverlening in de meeste gevallen gratis te kunnen verlenen.

KERNWAARDEN De Specialist: Wij zijn de kennisleider met betrekking tot de Wet WOZ in Nederland.

Klantgericht: Wij doen er alles aan om te zorgen voor een eerlijke WOZ waarde voor onze klanten.

Marktleider: Wij zijn de grootste dienstverlener met betrekking tot de Wet WOZ en dat willen wij ook blijven.

Baanbrekend: Gewoon doen. Elke dag een beetje beter.

Work Hard Play Hard: Wij gaan keihard als team met veel lol en enthousiasme op een missie.

Werken bij Previcus

Previcus Vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf dat nog altijd groeit. Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Bekijk welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn. Natuurlijk kunt u ook een open sollicitatie versturen.

Onze vacatures

Previcus in de media

De afgelopen jaren hebben verschillende media Previcus ingeschakeld als specialist op het gebied van de wet WOZ. Hieronder een selectie van Previcus in diverse toonaangevende media. Klik op de buttons om de inhoud te openen.

Alle media