Bezwaar WOZ Venlo

Bezwaar WOZ in Venlo

Heeft u de WOZ waarde van uw woning in gemeente Venlo voor 2018 al ontvangen? Controleer de WOZ waarde goed! Een te hoge WOZ waarde resulteert in onnodig belasting betalen. Wij controleren gratis uw WOZ waarde en maken indien nodig gratis WOZ bezwaar!  Dit doen we al sinds 2003 voor particulieren en bedrijven in de gemeente Venlo en andere gemeenten in Nederland!

Geen addertje onder het gras

Wanneer uw WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard, is de gemeente Venlo wettelijk verplicht om de proceskosten te vergoeden. Dit staat wettelijk vastgelegd in artikel 7:15 Awb en het besluit proceskosten bestuursrecht. Wanneer het WOZ bezwaar niet gegrond wordt verklaard, dan vinden wij dat ons risico. WOZ bezwaar maken is dus altijd 100% kosteloos dus!

WOZ waarde in Venlo

De gemeente Venlo verstuurt in 2018 de meeste WOZ beschikkingen met een dagtekening van 28-02-2018. U heeft dan tot 11-04-2018 de tijd om WOZ bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ waarde. In 2017 was de gemiddelde WOZ waarde in de gemeente Venlo € 180.000,00. Zo kunt u uw WOZ waarde alvast vergelijken met het gemiddelde van de gemeente Venlo. De onroerende zaakbelasting die u moet betalen is een percentage van de vastgestelde WOZ waarde. Hoe hoger uw WOZ waarde, hoe hoger de OZB die u moet betalen. Het is dus van belang dat u uw WOZ waarde goed laat controleren. Dit voorkomt dat u te veel belasting betaalt!

Hoe werkt WOZ bezwaar?

 1. U kunt zich aanmelden via onderstaand intake formulier.
 2. U krijgt een volmacht toegestuurd op het e-mailadres wat u hier invult.
 3. Vervolgens versturen wij het WOZ bezwaar naar gemeente Venlo.
 4. Na aanmelding wordt er een online dossier voor u aangemaakt, waar u het hele proces kunt volgen.
 5. Het WOZ bezwaar wordt beoordeeld en nader toegelicht.
 6. Als laatste volgt de uitspraak. Hier heeft de gemeente Venlo een kalenderjaar de tijd voor.

Waarom Previcus Vastgoed?

 1. Als eerste in Nederland met deze dienstverlening
 2. WOZ specialist sinds 2003
 3. 100% kosteloos voor particulieren
 4. Hoge slagingskans
 5. Uw WOZ waarde kan door het bezwaar hetzelfde jaar niet worden verhoogd