Direct bezwaar maken?

Wij verlagen uw WOZ waarde

Veel Nederlanders betalen te veel belasting doordat de WOZ waarde van hun woning te hoog is vastgesteld. In 2003 zijn wij als eerste in Nederland begonnen met het maken van WOZ bezwaar. Sindsdien hebben wij al duizenden klanten aan een belastingverlaging geholpen. Is uw WOZ waarde te hoog? Maak dan gratis WOZ bezwaar!

Maak direct WOZ bezwaarContact
Zakelijk?
Bezoek onze site voor zakelijke klanten

Daarom maakt u WOZ bezwaar bij Previcus

  • De eerste in Nederland met het gratis bezwaar concept
  • Al 10.000 klanten gingen u voor
  • Ruim 83% van onze bezwaren wordt gegrond verklaard
  • Dé specialist op het gebied van WOZ taxaties en de juridische afhandeling daarvan
Lees verder

Onze werkwijze

Lees verder

Gratis, hoe kan dat?

Onze dienstverlening is helemaal gratis! Als het door ons ingediende bezwaarschrift of beroepschrift gegrond wordt verklaard, dan is de gemeente wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Wanneer het bezwaar of beroep ongegrond wordt verklaard, dan is dit ons risico. Het kost u dus helemaal niets.

Recent nieuws

Over Previcus

In 2003 zijn wij gestart met onze gratis dienstverlening waarbij wij zowel particulieren, bedrijven als instellingen helpen bij het verlagen van de WOZ waarde en de daaraan gekoppelde belastingen. Gezien onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist op het gebied van WOZ taxaties en de juridische afhandeling daarvan. Mede door onze deskundigheid en kennis van de meest recente wetgeving kunnen wij u altijd voorzien van een optimaal advies en een maximaal resultaat.

Lees verder
  • Bekend van:
Tip een vriend