Over ons

Iedereen is gebaat bij een zorgvuldige waardebepaling van zakelijk en maatschappelijk vastgoed. Dat geldt voor vastgoedbezitters en huurders, maar ook voor gemeenten. Bij Previcus behartigen we uw belangen door een open blik te houden. Zo komen we samen met opdrachtgevers en de gemeente tot een nauwkeurige en passende WOZ-waarde waar u het meeste voordeel van heeft.Afbeelding voor Over ons

Waarom kiezen voor Previcus?

  • De meerwaarde van samen
  • Al 20 jaar dé specialist op het gebied van Wet WOZ
  • Bespaar tijd en geld door de hele WOZ-procedure uit handen te geven
  • Meer dan 60.000 tevreden klanten gingen u voor
Cover voor Waarom kiezen voor Previcus?
Cover voor

De meerwaarde van samen

De waardering van zakelijk vastgoed vraagt om expertise op het snijvlak van onroerend goed, wet- & regelgeving en financiën. Voor de bepaling of heroverweging van de WOZ-waarde is daarnaast een sterk netwerk en een goed gevoel voor verhoudingen van belang. We spannen ons in voor onze opdrachtgevers en onderhouden een uitstekende relatie met gemeenten door heel Nederland. Met een constructieve aanpak gericht op samenwerking komen we tot een uitgebalanceerde WOZ-waarde.

“De meerwaarde van samen Previcus. Partners in WOZ”
Bas van der Wielen
Bas van der WielenOperationeel Directeur

Missie

Bij onze start in 2003 waren we de eerste vastgoedspecialist met een volledige focus op WOZ-dienstverlening. Vandaag zijn we de nummer 1 in de Nederlandse zakelijke markt, gespecialiseerd in WOZ-dienstverlening. We kijken niet alleen naar de juiste waarde, maar ook naar de context waarbinnen de WOZ-waarde nodig is. Resultaatgericht werken we aan een uitkomst die uw doelstellingen optimaal ondersteunt.

Cover voor
Cover voor

Het team

Wij komen op voor de financiële belangen van bedrijven, instellingen en woningcorporaties. Met ons team volgen we de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en toetsen we continu wat deze betekenen voor (de waarde van) maatschappelijk zakelijk vastgoed. Onze taxateurs beschikken over technische kennis van de gemeentelijke taxatiesystemen en de normen van de Wet WOZ. In een continu veranderende maatschappelijke, economische en juridische omgeving slagen wij er steeds weer met vernieuwende oplossingen te komen. Mede hierdoor zijn we verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de jurisprudentie in ons vakgebied. Daar zijn we trots op!

Visie

Voor ons telt niet alleen het resultaat, maar vooral de manier waarop dat resultaat tot stand komt. Juist door samen te werken, ontstaat er een eerlijke oplossing waar iedereen tevreden mee is. Zo houden we altijd oog voor de menselijke kant en zorgen we ervoor dat de relatie tussen opdrachtgever en gemeente positief blijft. Uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een passende WOZ-waarde. Previcus. Partners in WOZ.

Cover voor