Junior WOZ taxateur

Over Previcus.

Onze missie is om WOZ-bezwaar toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. Met een professioneel team van ruim 50 consulenten, taxateurs en juristen helpen we elk jaar tienduizenden particulieren, aansprekende bedrijven en woningcorporaties bij het vaststellen van een correcte WOZ-waarde. Dit maakt ons trots het grootste en eerste WOZ-advieskantoor van Nederland!

Onze medewerkers komen uit alle richtingen van het leven, met een hele diverse set van achtergronden hebben wij allemaal één ding gemeen – wij geloven in eerlijke kansen – ook voor onze medewerkers en voor jou als mogelijke kandidaat. Dus ook als jij niet helemaal in het plaatje hieronder past, dan horen wij ook graag van jou, mits je enthousiast en leergierig bent! Wij zijn trots op het feit dat wij intern veel doen aan kennisdeling, veel vertrouwen geven, en elkaar altijd helpen – dit dragen wij uit als een team.

Previcus is onderdeel van de Boron Valuation Group. Samen met andere innovatieve bedrijven zijn wij bezig met het innoveren van de vastgoedmarkt. Doorgroeikansen, kruisbestuiving en multidisciplinaire projecten zijn ook mogelijk voor jou!

Over de functie.

Wij zijn op zoek naar een Junior Taxateur-WOZ met al wat affiniteit in vastgoed. In deze functie kom je ons ‘Bezwaren-team’ te versterken.

Je zult beginnen op tijdelijk dienstverband, met een sterke intentie naar een vast contract. De voorkeur gaar uit naar een fulltime dienstverband 36-40 uur p/w. Wij zijn gevestigd in Boxmeer, waar je minimaal 2 dagen p/w bent. Je kunt ook hybride werken vanuit het hele land, en ook hebben wij zusterkantoren in Utrecht, hier kan je ook gebruik van maken.

Wij bieden een salaris tussen 2000 en 2400, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een keuzebudget (16,4% boven op je salaris), waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan, of je kan kiezen voor uitbetaling als extra loon! Je krijgt een laptop en telefoon en 0,19 € kilometervergoeding, met mogelijkheid gebruik te maken van onze pool auto’s.

Over de werkzaamheden.

De kern van de functie is het controleren, analyseren, interpreteren en adviseren van en naar alle betrokkenen rondom de WOZ-waarde, voor burgers en ondernemers over heel Nederland.

  • Je helpt burgers en bedrijven die vragen of bezwaren hebben over hun vastgestelde WOZ-waarde.
  • Je adviseert de gemeente op welk bedrag de WOZ-waarde zou moeten zijn vastgesteld.
  • Je stelt bezwaarschriften op en je zit bij tijdens hoorzittingen, waar jij overtuigend de bezwaargronden aangeeft en toe te licht.
  • Ook stel je adviesrapporten op ter ondersteuning van de bezwaren.
  • Je gaat regelmatig naar de rechtbank (in persoon of digitaal), om onze standpunten mondeling toe te lichten.

Het gaat om grote aantallen opdrachten waarbij je te maken hebt met strakke deadlines. Het resultaat laat altijd even op zich wachten, maar zodra de uitspraak binnen is weet jij deze te analyseren en advies te geven of verder procederen nodig is. Je werkt zelfstandig aan jouw dossiers maar hebt een ervaren team om je heen waar je mee kunt overleggen en je helpt anderen door met jouw ervaring vragen te beantwoorden. De week starten we gezamenlijk tijdens een kennisdelingssessie. 

Over jou.

Naast een relevante afgeronde (of huidige) opleiding die gerelateerd is aan rechten, bestuur, administratie en/of vastgoed en makelaardij op HBO of MBO+ niveau, heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit:

  • Jij bent grondig: je bent iemand die juist vragen stelt over de details en dingen tot op de bodem uitzoekt.
  • Jij bent vlijmscherp: je beheerst alle taxatiemethodieken van vergelijkingsmethode tot de GVW-methode zodat je ad rem kunt reageren tijdens elke zitting in de rechtbank.
  • Jij hebt een sterk rechtsgevoel: jij representeert burgers en ondernemers namens ons WOZ-advieskantoor om ze een eerlijke kans te geven bewaar aan te tekenen m.b.t. de WOZ.
  • Jij hebt overtuigingskracht: jij luistert goed, en vraagt door, daardoor snap jij alle belangen goed en snel. Hierdoor kan jij ook schakelen als onderhandelaar en coach.

Daarnaast ben jij iemand die in staat is om goed de weg te vinden binnen Previcus, omdat jij nieuwsgierig bent en initiatief neemt. Je bent ook niet bang om jouw frisse blik op de ontwikkelingen binnen het vastgoed en de wereld daaromheen te delen binnen het team.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email s.kox@previcus.nl. Motivatiebrief is niet nodig!