HR Officer

Dit is de Boron Valuation Group
Faster. Smarter. Digitally connected. Because the real estate market deserves better. De BORON Valuation Group (BVG) is een ondernemende, innovatieve en data-gedreven club die bestaat uit verschillende entiteiten: Envalue, Previcus, Omniboxx, Kate Innovations en Property Pass. Iedere entiteit werkt vanuit een eigen specifieke niche om de vastgoedmarkt in Nederland (en daarbuiten) voorgoed te veranderen. Mooie bedrijven in vastgoed, nog beter als groep.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een leergierige HR Officer die de groei en transformatieambities van de BVG kan helpen realiseren.

Je zult beginnen op tijdelijk dienstverband, met een intentie naar een vast contract. De voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband voor 40 uur per week. Andere vormen zijn mogelijk in overleg.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Boxmeer. Je kunt ook hybride werken vanuit het hele land. Wij bieden een salaris tussen 2.600 en 3.200 Euro (op basis van 40 uur), afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je ook nog een keuzebudget (16,4% boven op je salaris) waarmee je extra kan inleggen in een goed geregeld pensioenplan of kunt kiezen voor uitbetaling als extra loon. Je krijgt een laptop, telefoon en wij zorgen voor een mobiliteitsplan zodat jij overal in Nederland heen kan.

Over de werkzaamheden
Afhankelijk van je werkervaring ondersteun je of voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Je werkt samen met een klein HR team waar je rapporteert aan de HR Business Partner, je kunt snel verantwoordelijkheden krijgen als je de kansen pakt! Samen met het team ondersteun je de gehele BVG (+/- 110 FTE). Taken in de functie zijn o.a.:

  • HR coördinatie zoals het faciliteren van de HR-cyclus van managers en medewerkers m.b.t. planning, HR gesprekken, on- en off boarding, en advies voor HR beleid- en procesverbetering.

  • HR-service zoals het zorgvuldig helpen van medewerkers en managers bij vragen en verzoeken over regelingen, processen, systemen en beleid. Ook heb je een rol om proactieve signalering naar je stakeholders.

  • HR-administratie zoals het organiseren en bijhouden van bijvoorbeeld ziekteverzuimdossiers, personeelsdossiers, contracten, lonen en pensioenen in verschillende portalen en systemen.

Ook als je nog maar een beetje ervaring hebt in HR, kunnen we, onder begeleiding, naar ontwikkelingsdoelen toewerken. Als je meer ervaring hebt, richten we de rol in met meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Mindset is everything!

Over jou
Het is belangrijk dat je interesse en kennis hebt in de arbeidswetgeving en handig bent met het navigeren in digitale HR-systemen, en MS Office. In deze functie zul je veel aanspraak doen op je analytische, organisatorische, juridische en sociale vaardingen. Naast de relevante werkervaring en achtergrond heb jij vooral de juiste competenties, energie en mentaliteit.

  • Jij bent punctueel. Jij hebt een gezonde obsessie voor structuur, processen en compleetheid. Jij geeft inzicht, knoopt eindjes samen, en neemt chaos weg. Gevoel voor tijdlijnen, prioriteiten en vertrouwelijkheid komen natuurlijk voor jou.
  • Jij communiceert effectief. Jij zit proactief achter je stakeholders aan en anticipeert op hun behoeftes. Jij pluist dingen uit, en communiceert het dan in praktische, relevante, goed getimede en begrijpelijke stukjes informatie.
  • Jij durft nieuwe dingen te doen: jij hebt een brede interesse in de wereld en mensen om je heen en durft zelf een eerste stap te zetten. Van nieuwe dingen krijg jij energie en je bent comfortabel in een veranderende omgeving. Je wil jezelf uitdagen en zoekt zelf feedback van anderen.

Als je niet 100% overeenkomt met de functiebeschrijving, maar wel interesse en ambitie hebt in wat je leest, horen wij ook graag van jou!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Voor een vrijblijvend gesprek, laat je CV achter, of email s.kox@boronvg.com. Motivatiebrief is niet nodig!