WOZ taxaties bij splitsing woning in Amsterdam

Antonio Garcia AlanisAntonio Garcia Alanis22 juni 2020
Afbeelding voor WOZ taxaties bij splitsing woning in Amsterdam

Heeft u een woning die u graag zou willen splitsen in meerdere woningen? Dan heeft u in de gemeente Amsterdam te maken met de splitsing van erfpachtrecht in appartementsrechten, ook wel de horizontale splitsing genoemd. In hun beleid hebben zij in 2018 belangrijke wijzigingen doorgevoerd en is de WOZ waarde van de woning van belang. 

WOZ taxatie voor splitsing woning

Wanneer u een aanvraag indient om uw woning te splitsen, verdeelt de gemeente de canon over de erfpachtrechten die door de splitsing ontstaat. Deze verdeling vindt plaats op basis van de WOZ waarden, dan wel op basis van de vierkante meters. Hierdoor is het van belang dat u een WOZ taxatie laat uitvoeren. De gemeente zal dan ook altijd vragen naar de WOZ waarde van de woning.

WOZ taxatie uitbesteden aan Previcus Vastgoed

Sinds 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in taxaties en procedures in het kader van de Wet WOZ. Voor particulieren, bedrijven en instellingen nemen wij het gehele WOZ traject uit handen. Wellicht heeft u alleen interesse in de WOZ taxaties voor de splitsing van uw woning. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij het aanspreekpunt wanneer er een WOZ taxatie moet worden uitgevoerd bij de splitsing van een object in Amsterdam. Dit doen wij snel, accuraat en voor een scherp tarief, contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u graag vrijblijvend informatie wilt ontvangen over onze WOZ-procedures of de WOZ-taxaties dan staan wij u graag te woord. 

Vraag hier uw WOZ taxatie aan middels het onderstaande contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak net zoals 12.000+ bedrijven bezwaar tegen uw WOZ

  • Marktleider in zakelijke WOZ-procedures
  • Boutique kantoor gespecialiseerd in WOZ
  • Samen met de gemeente en u bereiken wij het beste resultaat
  • Een eerlijke partner
Cover voor Maak net zoals [12.000+] bedrijven bezwaar tegen uw WOZ