Naomi: van stagiaire naar medewerker Rechten 

Naomi: van stagiaire naar medewerker Rechten Naomi: van stagiaire naar medewerker Rechten 09 augustus 2023
Afbeelding voor Naomi: van stagiaire naar medewerker Rechten 

Mijn naam is Naomi Theunissen en ik heb HBO-Rechten gestudeerd aan de Juridische Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. In het derde leerjaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij Previcus Vastgoed. Dit is destijds zo goed bevallen dat ik daarna naast mijn studie bij Previcus ben blijven werken. Uiteindelijk heb ik hier ook mijn afstudeerstage mogen doen en inmiddels ben ik fulltime in dienst bij Previcus!

De sfeer bij Previcus

Mijn eerste dag als stagiaire vond ik onwijs spannend. Deze zenuwen bleken vrij snel onnodig te zijn, want ik voelde me heel erg welkom binnen het team. Previcus heeft een heel erg fijn en warm team waarin ik me snel thuis voelde. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik na mijn derdejaars stage een vast onderdeel van het team mocht zijn. Ook worden er jaarlijks door Previcus verschillende ‘uitjes’ georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld een jaarlijkse kerstborrel en wordt er rond april gebowld met het hele bedrijf!

Mijn eerste stage bij Previcus

Als derdejaars stagiaire heb ik vier dagen per week meegewerkt. Eén dag per week kon ik besteden aan het uitvoeren van een klein onderzoek onder begeleiding van Annemarie van de Wouw. Ik heb daarnaast veel verschillende soorten administratieve werkzaamheden mogen verrichten, waardoor ik het bedrijf nog beter heb leren kennen. Deze werkzaamheden heb ik doorgezet na afloop van mijn derdejaars stage.

Opnieuw stage bij Previcus

In mijn vierde leerjaar heb ik opnieuw stage gelopen bij Previcus. Ik kon hierin mijn afstudeeronderzoek voor Previcus doen onder begeleiding van Linda Driessen. Dit was een erg leuke en leerzame periode, waarin ik de theorie met de praktijk heb mogen combineren. De begeleiding tijdens beide stages was erg fijn. Het hele team van Previcus vindt het erg leuk om je te helpen en de nodige kennis omtrent WOZ over te dragen.

Ook stage lopen bij Previcus?

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke juridische stage, dan zou ik zeker niet twijfelen en contact opnemen! Het hele team staat voor je klaar om je een hele leuke en leerzame stageperiode te bieden.

Maak net zoals 12.000+ bedrijven bezwaar tegen uw WOZ

  • Marktleider in zakelijke WOZ-procedures
  • Boutique kantoor gespecialiseerd in WOZ
  • Samen met de gemeente en u bereiken wij het beste resultaat
  • Een eerlijke partner
Cover voor Maak net zoals [12.000+] bedrijven bezwaar tegen uw WOZ