Giel: “als volwaardig teamlid meedraaien in een innovatief bedrijf”

Giel GerritsGiel Gerrits29 augustus 2023
Afbeelding voor Giel: “als volwaardig teamlid meedraaien in een innovatief bedrijf”

Nadat ik een superleuke stageperiode heb gehad, kan ik dit innovatieve bedrijf van harte aanbevelen. Ik ben tijdens de stage werkzaam geweest op de taxateursafdeling, hier leer je alle facetten van de WOZ-procedure. Wat begon als een stage is uitgegroeid tot een blijvende betrokkenheid bij dit fantastische team.

Open mindset en volwaardig meedraaien in het team

Tijdens mijn stageperiode was ik onder de indruk van de open mindset van mijn team. De medewerkers zorgen ervoor dat je je meteen welkom en gewaardeerd voelt, alsof je al een volwaardig lid van het team bent. Dit zorgt voor een positieve werksfeer en het stimuleert je inzet, omdat je graag bij wilt dragen aan de successen van Previcus

Variatie in werkzaamheden

Een van de aspecten die Previcus zo leuk maakt, is de variatie in werkzaamheden gedurende het jaar. Mijn stage bestond voornamelijk uit het aanvullen van bezwaarschriften, het voorbereiden en voeren van hoorzittingen en het uitvoeren van inpandige opnames. Ook waren er kleinere taken die ik tussendoor mocht uitvoeren. Omdat Previcus onderdeel is van BORON Valuation Group, was het een leuke aanvulling dat je mogelijkheden hebt om mee te kijken bij andere bedrijven binnen de groep. Je mag ook een dag meekijken bij de Rechtbank. Al met al zorgde de diversiteit aan taken voor de juiste afwisseling in mijn stage.

Ook stagelopen bij Previcus Vastgoed?

Als je op zoek bent naar een leuke groep mensen om mee te werken, waar ontwikkeling centraal staat, dan raad ik je aan om je aan te melden. Grijp deze kans en ontdek zelf de geweldige mogelijkheden die Previcus te bieden heeft.

Maak net zoals 12.000+ bedrijven bezwaar tegen uw WOZ

  • Marktleider in zakelijke WOZ-procedures
  • Boutique kantoor gespecialiseerd in WOZ
  • Samen met de gemeente en u bereiken wij het beste resultaat
  • Een eerlijke partner
Cover voor Maak net zoals [12.000+] bedrijven bezwaar tegen uw WOZ