Bepaal uw WOZ-strategie

De juiste WOZ-waarden van uw panden zijn al dit jaar belangrijk. Er is geen pasklare oplossing. Afhankelijk van uw portefeuille en gemeente kan uw strategie er anders uitzien. Bovenstaande geeft een indicatie van zaken om op te letten. Wij adviseren altijd om contact op te nemen met uw WOZ-specialist voor een toegesneden advies.
Wij staan klaar om u in een vrijblijvend gesprek te adviseren over de optimale strategie.

U betaalt alleen een fee bij een besparing van €500,- of hoger op de OZB. Op de andere belastingen waarop bespaard wordt is de besparing volledig voor u. Bij een niet gegrond bezwaar betaalt u helemaal niets.

Vraag adviesgesprek aan

Veel vastgoedbeleggers in Nederland gingen u voor door de controle op de WOZ waarde aan Previcus uit te besteden. Vraag een gesprek aan met een van onze experts en u weet meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd hoe deze vastgoedbeleggers fors besparen?

In deze twee casussen beschrijven we hoe deze vastgoedbeleggers hun WOZ-bezwaar uitbesteed hebben aan Previcus. Na succesvol bezwaar leidt dit tot besparingen van ruim € 4000 en bijna € 40.000.

Het loont om als vastgoedbelegger uw WOZ-beschikkingen te laten controleren door Previcus. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen. In deze casussen leggen we uit hoe bovenstaande besparingen zijn gerealiseerd.

Casus parkeergarageCasus bouwbedrijf

Actuele referenties

ALLE REFERENTIES

Waarom Previcus Vastgoed?

Previcus Vastgoed is de expert op het gebied van WOZ-advies voor vastgoedbeleggers en past altijd de meest recente jurisprudentie toe om voor u zoveel mogelijk financieel voordeel te realiseren. Onze persoonlijke aanpak spreekt veel klanten aan en bespaart hen veel administratief werk en tijd.

  1. Bespaar tijd en geld door de gehele procedure uit handen te geven.
  2. De specialist op het gebied van de Wet WOZ!
  3. Grote vastgoedbeleggers gingen u voor met bewezen successen.

Kosten WOZ procedure

U betaalt alleen een fee bij een besparing van €500,- of hoger op de OZB. Op de andere belastingen waarop bespaard wordt is de besparing volledig voor u. Bij een niet gegrond bezwaar betaalt u helemaal niets.