10 minute expert review

10 minute expert review

De WOZ waardering van zakelijk onroerend goed vergt de nodige expertise daar elke situatie uniek is. In een vrijblijvend gesprek van 10 minuten krijgt u meer inzicht in de hoogte van uw WOZ waarden en kunnen onze experts al een eerste inschatting maken waar voor u de besparingskansen liggen. Onze experts geven u graag advies gedurende de ’10 minute expert review’.

Vraag nu aan

De juiste waardegarantie: besparen met zekerheid

Waarschijnlijk is het voor u geen nieuws dat een verlaging van de WOZ waarde een belastingbesparing oplevert. In veel gevallen beschikken bedrijven over een interne vastgoedafdeling of worden dergelijke zaken uitbesteed aan de accountant. Echter vergt de WOZ waardering van zakelijk vastgoed de nodige expertise. Met meer dan 15 jaar ervaring is Previcus Vastgoed de specialist op het gebied van WOZ taxaties en juridisch advies. Als marktleider hebben wij al voor vele particulieren, bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties de WOZ waarden mogen controleren en verlagen. Daarom durven wij een ‘juiste waardegarantie’ af te geven aan onze klanten, zodat u nooit meer te veel betaalt.

contact

Referenties

U bent in goed gezelschap: al vele jaren controleert Previcus Vastgoed alle WOZ waarden voor gerenommeerde namen binnen de Nederlandse zakelijke markt. Daaronder bevinden zich aansprekende namen zoals Rituals, Basic Fit, Makro, The Sting en Jumbo. Wilt u ook in dit gezelschap verkeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld u aan voor onze ’10-minute-expert-review’.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zorg- en medisch vastgoed, recreatievastgoed, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvangcentra, industrieel vastgoed en vastgoedportefeuilles van vastgoed beleggers/beheerders.