Vrijblijvend 10 minute expert review

Vrijblijvend adviesgesprek

Een kort gesprek van slechts 10 minuten, kan u meer inzicht bieden in de hoogte van uw WOZ-waarden en de mogelijke besparingskansen. Onze experts staan u geheel vrijblijvend te woord in een gratis ’10 minute expert review’.

10 minute expert review

De WOZ waardering van zakelijk onroerend goed vergt de nodige expertise daar elke situatie uniek is. In een vrijblijvend gesprek van 10 minuten krijgt u meer inzicht in de hoogte van uw WOZ waarden en kunnen onze experts al een eerste inschatting maken waar voor u de besparingskansen liggen. Onze experts geven u graag advies gedurende de ’10 minute expert review’.

Wilt u meer weten over de WOZ Waarde van uw bedrijfspanden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een WOZ-specialist.

WOZ waarde bedrijfspand

Gemeenten zijn verplicht elk jaar de waarde van onroerende zaken vast te stellen: De WOZ waarde. Omdat deze WOZ waarde als grondslag voor steeds meer belastingen geldt, worden de financiële belangen voor uw bedrijf ook steeds groter. Het is dus van groot belang om de WOZ waarde grondig te laten controleren. Voorkom dat u te veel betaald.

De WOZ waarde heeft invloed op de volgende belastingen:

  • OZB E (onroerendezaakbelasting voor de eigenaar)
  • OZB G (onroerendezaakbelasting voor de gebruiker)
  • Waterschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting (eigenwoningforfait)
  • Vennootschapsbelasting (afschrijving tot percentage van de WOZ waarde)
  • Vermogensbelasting
  • Erf- en Schenkbelasting

Procedure starten?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of ontvangt u graag meer informatie? Wilt u weten of Previcus ook iets voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

CONTACT

Referenties

U bent in goed gezelschap: al vele jaren controleert Previcus Vastgoed alle WOZ waarden voor gerenommeerde namen binnen de Nederlandse zakelijke markt. Daaronder bevinden zich aansprekende namen zoals Rituals, Basic Fit, Makro, The Sting en Jumbo. Wilt u ook in dit gezelschap verkeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld u aan voor onze ’10-minute-expert-review’.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zorg- en medisch vastgoed, recreatievastgoed, bedrijfs- en winkelpanden, kinderopvangcentra, industrieel vastgoed en vastgoedportefeuilles van vastgoed beleggers/beheerders.